Yenilenmiş Nissan Juke ile Birlikteyiz

Japon otomobil üreticisi Nissan'ın sevilen B segmenti Crossoverı yenilendi. Artık çok daha dinamik ve renkli tasarımla otomobil severlerin karşısına çıkacak.

Neler Değişti?

Dış tasarım anlamında dikkatli gözlerin fark edebileceği minik değişimlerle karşımıza çıkan yeni Juke'de aydınlatma yuvaları ve jant tasarımları değişti. Bunun yanında artık çok daha fazla renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Çift gövde renk seçeneği de sunan Juke'yi isterseniz siyah, gri ve kırmızı tavanlı satın alabiliyorsunuz.
Tasarımın yanında donanımında da büyük değişikliğe gidildi. Artık Nissan ‘N' tasarım diline geçerek N-Desing ve N-Sport donanım seçeneklerini sunacak. Temel anlamda daha fazla sportif detay barındıran donanımlar dış rengiyle de ayırt edilebilecek. Nissan toplam 11 farklı gövde rengi ve 13 farklı çift renk seçeneği sunuyor.
Tekna, Platinum, N-Desing- N-Sport, Platinum Premium olmak üzere beş farklı donanım seçeneğiyle gelecek. 

Makyajla birlikte donanım aracın iç donanım özellikleri arttırılmış. Tekna donanımda 7” Dijital bilgi ekranı ve 12.3” mültimedya ekranı Arka park sensörü ve geri görüş kamerası mevcut. En çok satan Platinum donanımda ise 13.3” hayalet ekran ve 12.3” mültimedyanın yanında kablosuz şarj, far ve yağmur sensörleri, 6 hoparlör ve ambiyans aydınlatma geliyor. En full donanım olan Platinum Premium da 19” jantlar, ısıtmalı ön cam direksiyon ve koltuklar , BOSE ses sistemi, navigasyon, akıllı kör nokta, arka çapraz uyarı ProPilot Asistanı gibi gelişmiş güvenlik donanımlarıyla göz dolduruyor.

Motor Nasıl?

Motor bölümde herhangi bir revizyona gidilmemiş. 999 cc'lik 3 silindirli turbo beslemeli benzinli motor çift kavrama şanzımanla beraber çalışıyor. 115 Ps güç ve 200 Nm Tork değerine sahip düşük devirlerde canlı bir sürüş sunuyor. 3 farklı sürüş modu bulanan Juke'de 0-100 hızlanma 11.8 saniye maksimum sürat 180 km/h olarak belirlenmiş. 
Yeni Juke şık rengi ve gelişmiş iç donanım özellikleri ile B segmentinde rakiplerini zorluyacak gibi görünüyor. Aracın detaylı sürüş videosunu YouTube Oto Start kanalında bulabilirsiniz.
 


Yazarın Diğer Yazıları