Kadın Çiçek Değil, Kadındır
Çözüm değil sonlandırma süreci
İMAM HATİPLERİMİZ
MASADAKİ ATIŞTIRMALIK ÇEREZ: UKRAYNA
BEREKETLİ RAMAZAN, ORUÇ AY’I HOŞ GELDİN
Konyaspor İstediğini Aldı
Şubat ayı enflasyon verileri merkez bankasının faiz indirim kararını kolaylaştıracak
YAŞA ONU
Şeytanı Ne Davet Eder?
Ramazan’da Sağlıklı Beslenme Önerileri
TERÖR VE TERÖRİZM
SURİYEYİ BEKLEYEN TEHLİKELER
Ortadoğu’da Yeni Oyun: Silahla Olmadı, Parayla Dene
ÇUMRA KARKIN’DA TANDIR EKMEĞİNİN SICAK YOLCULUĞU
KIZILDERELİ KATLİAMI
Acı nedir bilir misiniz?
Honda Civic Yenilendi
Futbol hatalar oyunu derken bunu kastetmemiştik
TRAFİK SİGORTASINA YETKİ BELGESİ ESNAF ÇÖZÜMÜ
SULTAN VAHDETTİN’İN MEZARI TÜRKİYE’YE GETİRİLSİN
Bugünlerde sosyal medya ağları üzerinden ülkemiz gençliğinin Avrupa'da yaşamak için özlem duyduğuna ilişkin haberler paylaşıldığına tanık oluyoruz. Birileri bu ülkede işlerin hiç yolunda gitmediği, insanların, özgür ve mutlu olma imkânı bulamadığı algısını canlandırmak adına sürekli bu tarz bilgileri sistematik şekilde paylaştığına tanık oluyoruz. Amaç yeni neslin devletle ve toplumsal değerler dünyamızın kazanımlarıyla gençliğin düşünce dünyası arasında duvarlar örmek olduğu çok açık.
İşte tam bu algı operasyonları esnasında Avrupa'nın Rusya – saldırılarından kaçan Ukraynalı göçmenlere karşı uyguladığı faşist ve ikircikli yaklaşıma tanık olduk. Bizde bu bağlamda Avrupa medeniyetinin tarihinde gizli olan ancak bizim gençliğimize anlatılmayan kanlı ve faşist yüzünü teşhir etmeye karar verdik.
İngilizler, 16. yüzyılda denizaşırı sömürgeye ve köle ticaretine başladı. 1783'e gelindiğinde Britanya, Amerika ve Batı Hint adalarındaki sömürgelerle büyük bir imparatorluğa dönüştü.
Bu ilk imparatorluk, ABD'nin doğuşunu sağlayan Amerikan Devrimi'yle sona erse de İngilizler, 19. yüzyılda Hindistan ve Afrika'da işgalleriyle yeni bir imparatorluk kurdu. 1922'de gücünün zirvesine ulaştığında Britanya İmparatorluğu, dünya nüfusunun 5'te 1'ini ve dünya toplam alanının ise 4'te 1'ini yönetiyordu.
Yaklaşık 500 yıl süren sömürgecilik dönemi; köle ticareti, kölelerin sömürgelerde kullanılması, katliamlar, kıtlıklar ve toplama kamplarındaki zulümlerle dolu. 16. yüzyıldan 1807'ye kadar olan dönemde yaklaşık 12,5 milyon insanın Afrika'dan Amerika ve Karayiplere köle olarak taşındığı tahmin ediliyor.
İngiltere'nin kölecilik tarihinde, 17. ve 18. yüzyıllarda köle ticareti ya da köleler tarafından üretilen ürünlerin satışıyla hem İngiltere hem de binlerce İngiliz ailesi zenginleşti. "İnsan" olarak görülmeyip, "mal" olarak alınıp satılan köleler, sahipleri tarafından sık sık "cezalandırılıyor", hatta öldürülüyordu.
Benim size örneğini verdiğim sömürü ve katliamlar Avrupa'nın en medeni ve demokratik milleti olarak tanımlanan İngilizlere ait. İngilizler böyleyse diğerlerini varın siz hesaplayın.
Bu vesileyle tüm gençlerimize son mesajım, lütfen ülkenizin ve bağımsız toplum kimliğimizin kıymetini bilin ve sahip çıkın. Bir de lütfen biraz okuyarak kendinizi geliştirin. Eğer kendinize emek vermezseniz sizin bilgisizliğiniz üzerinden pirim yapmak isteyecek çok açıkgözle karşılaşmanız kaçınılmazdır.
KIZILDERELİ KATLİAMI
AVRUPA’NIN KARANLIK TARİHİ
İNGİLİZLER VE HİNDİSTAN’IN KARANLIK TARİHİ
YAŞASIN ÖZGÜR SURİYE VE SURİYE HALKI
İNSAN OLMAK VE İNSAN KALABİLMEK İÇİN…
İNSANLIĞIN DRAMI VE “NOVUS ORDO SECLORUM”
İNSANIN KÖLELEŞTİRİLMESİ VE YENİDÜNYA DÜZENİ
25. EVREN DENEYİ VE İNSANLIĞIN KARANLIK GELECEĞİ
DÜNYAMIZIN MANYETİK ENERJİ KANALLARI, LEY HATTI
İNSANLIK TÜKENİYOR, MİLLETLER YOK OLUYOR