HAİN

                   

  İsrail ve Amerika bir bedenin 2 koludur. Sen tokadı yediğinde ; sağ kol mu sol kol mu önemsizdir.

  Kadim mezopotamya topraklarını elde etme, o topraklardaki bütün milletleri yok etme idealini kendilerine hak(!) görmelerinden dolayı yüzyıllardır uğraştıkları ve hiçbir kural tanımadıkları bu savaşta çoktan düğmeye basılmıştır.

  Aynı anda Filistin'e , Lübnan'a, Suriye'ye, zaten yıllar önce Irak'a girmeleri ile birlikte hedef Türkiye.

  Yıllarca İsrail'den aldığımız heronlar ile askerlerimizin yerleri önce PKK ya, israil'e gidip binlerce şehidimiz oluyordu.

  Türkiye savunma sanayinde devrim yaptı. Artık kendisi İHA-SİHA ,helikopter, milli muharip uçaklarını, uzay teşkilatını üretiyor. Dışa bağımlılığımız kalmadı.

  İsrail ve Amerika destekli terör( YPG-PYD-PKK )yok edilmenin verdiği son çırpınışları ilekendini yakalayan avcıya saldıran bir köpek gibi…

  Türkiye toprakları üzerinde yaşayan her canı ile bir bütündür. Çanakkale bizim turnusolumuzdur.O topraklardaki şehitler Van'dan, Iğdır' dan,Diyarbakır'dan, Siirt'ten, Mardin'den Urfa'dan,Gazze'den, Halep'ten, Konya'dan, İzmir'den,Artvin'den…… yan yana, kucak kucağadır . 

  Binlerce yıllık tarihiyle bu millet; kahvede otururken birbirine kafa tutup ayrılsa da, vatana yan gözle bakan en küçük olayda birleşir, tek yürek olur. Devletinin her hamlesine destek verir, yanında olur.

  Tusaş'a yapılan terör saldırısında şehit olan canlarımız için Allah'tan rahmet diliyoruz.Sevdiklerine ,yakınlarına şimdilik olan bu ayrılık için sabırlar diliyoruz. Bu vatan; her şehidine,gazisine ebediyen duacı ve minnettardır…


Yazarın Diğer Yazıları