ÇEKİN

                

 Başımızın üstünde taşıdığınız beyin; onu oraya yerleştiren Yaratana muhatap olmamızın ilk şartı.

  Beynin etrafına onu besleyen kaynaklar özenle yerleştirilmiş; kulak, göz, dil hatta burun.

  Kulak; beyne güzel olanı duyurmazsa, o beynin yönettiği vicdanınız körelecek..

  Göz; iyiye ve hayra açılmazsa onunla beslenen beyin ruhunuzu kokutacak..

  Dil o beyin kokuşması ve sulanması ile en kötüyü lisan edecek..

  Burnunuz bir çiçeğe eğildiği andaki ile bir leşe yöneldiği anda aynı işareti göndermeyecek beyne..

  Toplumdaki çürümenin en önemli aktörleri her dönemde şüphesiz ailedir. Aileyi küçümseyen; mayamızda, fıtratımızda olmayan sapkınlıkları(LGBT) gibi özgürlük adına kutsayan zihniyetin şakşakçıları bugün dünyanın her yerinde özgürce(!!!) işlenen, canice cinayetlere, bir ayin edasıyla ruhunun en kokuşmuş halini sergileyenlere sahte hayretler göstermektedir.

  Aileler; çocuklarının daha küçüklüğünden itibaren ne dinlediğini, hangi müzikleri, hangi kişileri kendine örnek aldığını , ruhunu beslediğini kontrol etmelidir.

  Bir gencin tüm oda duvarları satanist ve lgbt resimlerle yazılarla dolu iken sorgulamayan , "nasıl bir insan yetiştiriyoruz?” demeyen anne-baba- aile her cinayetin, her katlin birinci el verenidir.

  Topluma sanat adı altında servis edilen sapkınlıklar, özgürlük adına savunulan, beynisulandıran alkol ve uyuşturucular, nesillerin ruhunu çöplüğe çevirmektedir.

  Sanat; güzelliğin ve ruha şifa olacak olanın dışa vurumudur. İnsanın gözü, kulağı bir cinayetin resmini sanat adı altında seyreder , şeytanı ilahlaştıran bir gösteriyi o ruh parçalayıcı müziği ile dinler de nasıl fıtratında, temiz ve güzel kalır?.

  İnsanın Allah'a, yaratıcısına olan ihtiyacını,bağlılığını yok edip  O'na kendi kibri ve kıskançlığı ile baş kaldıran şeytanı inanç sistemlerine baş eyleyenler ruhlarını kapkara bir çürümüşlüğe terk edenlerdir.

    Bu sistem canice katletmeyi, kendini birer birer olsa da ya da Gazze'deki gibi topluca bir soykırım yapsa da hak(!) görür. Bozulmuş ve kokuşmuş mayasına, zihniyetine hizmet eder.

  Kurtuluş beyne ve insan ruhuna zarar veren her kötülüğe;( içki, uyuşturucu, kumar) en ağır cezaları verip, sapkın her ayine- gösteriye özgürlük(!) sosuyla verilen her desteğe karşı çıkmaktır.

  Çekin artık kirli zihinlerinizi nesillerin üzerinden…


Yazarın Diğer Yazıları