“HÜKÜMETİMİZE ACİL ÇAĞRI…

Kıymetli okurlarım, bugün önemine binaen Tarihçi, araştırmacı, yazar Yılmaz ALTUNSOY kardeşimin yazısını sayfama aynen alıyorum:

"HÜKÜMETİMİZE ACİL ÇAĞRI…

TÜRKİYE BEKA TEHDİDİ ALTINDADIR VE HEMEN POZİSYON ALMALIDIR…

Eveet Siyonizm belası yavaş yavaş (aslında hızlıca) kapımıza dayanmaya başladı. Yıllardır bu necip milletin evlatlarını Siyonizm, Sabetayizm tehlikesi hakkında ikaz etmek için yazılar yazıyorum, kitaplar neşrediyorum, konferanslar, TV programları yapıyorum ama bir türlü gençlerimize olması gerektiği kadar ulaşamıyorum. Şimdi düşman alenen milletimizin başını yani aslında milletimizi tehdit ediyor. Siyonistler Lübnan'a, arkasından Suriye'ye ve tabi ki ardından da en büyük düşmanları olan Türkiye'ye hücum etmenin planları ile meşguller. Hedef belli önce Arz-ı Mev'ud ve arkasından da Büyük İsrail Krallığı…

Peki Türkiye ne yapmalı? Özet olarak, manifesto kabilinden acil olarak yapılması gerekenleri sıralıyoruz:

1.) Hava kuvvetlerimizi ABD, NATO ve Batı'dan azade olarak acil koduyla takviye etmemiz gerekiyor. Milli Muharip uçağımız filo teşkile dene kadar ara uçak tedariki için yeni kanallar açmak zorundayız. İsveç Saab yapımı Jas-39 Gripen büyük bir fırsattı ama kaçtı ne yazık ki. İşin açığı bu alanda fazla seçeneğimiz de yok. Gerekirse NATO'dan çıkma pahasına da olsa Rus SU-57 ve hatta SU-75 uçakları savunma sanayiimizin alım radarına girmeli artık. Zaman NATO vs hukuku gözetecek zaman değil.

2.) Türkiye, savunma hattını Golan tepelerinin hemen doğu eteklerinde tesis etmeli. Amanos Dağlarında kurulacak savunma hattı Anadolu'yu koruyamaz.

3.) Suriye rejimi ile İsrail düşmanlığı ortak paydasında, Rusya'nın da müzahereti ile acil olarak bir araya gelinmeli, yaşanan olumsuzluklara bir son verilmeli ve yeni bir savunma işbirliği temelinde mutabakata varılmalıdır. Türkiye, Suriye rejiminin daveti ile bu ülkede acil olarak hava, kara ve deniz üsleri kurmalıdır.

4.) Yunanistan ile olan ihtilaflar, 100 senedir olduğu gibi bir müddet daha halının altına süpürülmeye devam edilmeli, batıdan yeni bir cephe açılmaması için azami gayret gösterilmelidir (Bu zordur biliyorum zira Yunan'ı da İsrail esir almış, 10'dan fazla ABD üssü Türkiye'ye karşı Yunanistan'da konuşlanmış durumdadır.

5.) Doğudan gelebilecek Ermeni tehdidine karşı Azerbaycan ile sıkı işbirliği ve askeri dayanışma devam ettirilmeli, Ermenistan, Azerbaycan'a havale edilmelidir.

6.) Balkanlarda Sırbistan ile olan münasebetler iyileştirilmeye devam edilmelidir.

7.) Irak ve Suriye'de yer alan İsrail üsleri (PKK-YPG-PYD terör örgütleri) Türkiye'nin milli güvenliğini alenen tehdit ettiği gerekçesiyle, Rusya ile de mutabakata varılmak suretiyle, yerle bir edilmeli, bu ülkelerdeki PKK bölücü Kürt görünümlü İsrail taşeronu terör yapılanmaları sona erdirilmelidir. Burada tereddüde düşülecek bir durum yoktur. Güneyimizde, elinden en ileri savaş makineleri olan, hava savunma sistemleri ile donatılmaya çalışılan 120 bin kişilik bir İsrail taşeronu terör ordusu vardır. Bu yılan şimdi ezilmezse ileride çok bedeller ödememize neden olabilir.

8.) İçeride birlik ve beraberliğin tesisi için her türlü proje, plan, düzenleme hayata geçirilmelidir. Siyonizm ve Türkiye'yi parçalama hedefleri her yerde alenen milletimize anlatılmalı, özellikle Kürt kardeşlerimizin uyanması sağlanmalıdır. Ayrıca içimizdeki Yahudiseverlerle hukuk zemininde her türlü mücadele yapılmalı, vatana ihanet kanunu, seferberlik kanunu, sosyal medya kanunu, ülkenin birlik ve beraberliğini tesise yönelik kanunlar acil olarak çıkarılmalı ve yürürlüğe konulmalıdır.

LÜTFEN… DAHA FAZLA GEÇ KALMADAN… YOKSA BU MİLLETİN EVLATLARINI KÖLELEŞTİRİP KATLEDECEKLER…”


Yazarın Diğer Yazıları