ŞARA-MAZLUM ABDİ ANLAŞMASI VE AKLA TAKILAN SORULAR
SANA DÜN ALAADDİN TEPESİNDEN BAKTIM AZİZ KONYA
Yusuf Tekin’in mücadelesi
BUHARİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDE İFTAR
KUR’AN-I KERİM’İ OKUYUP, ANLAYIP, HÜKÜMLERİNE UYGUN YAŞAMALIYIZ
Altın ekonomik belirsizliklere karşı koruma kalkanı olabilir
AH! YETSİN..
Kim neden bir suçlu arıyor?
Neyi Çekiyorsunuz? (Rezonans-Çekim Yasası)
Konyaspor’da Kötüye Gidiş Sürüyor
Kadın Çiçek Değil, Kadındır
Ramazan’da Sağlıklı Beslenme Önerileri
TERÖR VE TERÖRİZM
ÇUMRA KARKIN’DA TANDIR EKMEĞİNİN SICAK YOLCULUĞU
KIZILDERELİ KATLİAMI
Acı nedir bilir misiniz?
Honda Civic Yenilendi
Futbol hatalar oyunu derken bunu kastetmemiştik
TRAFİK SİGORTASINA YETKİ BELGESİ ESNAF ÇÖZÜMÜ
SULTAN VAHDETTİN’İN MEZARI TÜRKİYE’YE GETİRİLSİN
Barış ne gizemli bir kavram. Herkes ona sarılıyor.
PKK’nın güneydoğuda güya “özyönetim” gerçekte “bölücülük” için yürüttüğü kanlı terörün ortaya çıkardığı korkunç tablo ortada.
HDP’nin ve HDP’li belediyelerin PKK terörüne kayıtsız şartsız destek verdiği de malum.
HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş’ın her fırsatta barış demesi ayrı bir garabet.
PKK’nın güneydoğuda ülkeyi bölmek için yaptığı kanlı terörün adı nasıl barış olabilir?
Barış nasıl lastik gibi bir kavramdır ki, cami ve okul yakma, molotof atma, hendek kazma, mayın ve bomba tuzaklama ile nasıl yan yana gelebilir?
Devletin askerine, polisine kurşun sıkma, bölge halkını yerinden yurdundan etme, iş makinası yakma ve yol kesme ile barış kavramı nasıl bağdaşabilir?
“Ne zaman onlara ülkede fesat çıkarmayın denilse, biz sadece barışçıyız, ortalığı düzeltmekten başka işimiz yok derler.” (Bakara 11)
PKK’yı, HDP’yi Demirtaş’ı kimlerin kullandığı ve kullananların niyetleri malum.
Ama, bazı çevrelerin, malum basın ve yayın organlarının, hatta Cemaatin Demirtaş’ı neredeyse kahraman ilan etmelerini anlamak mümkün değil.
“Gözünüzü açın, bunlar bozguncuların ta kendileridir. Lakin şuurları yok, bunu bilmezler.” (Bakara 12)
Bu, bir akıl tutulması olsa gerek.
İç siyasette düşünceleriniz farklı olabilir. Siyasi rakiplerinizi en acımasız biçimde de eleştirebilirsiniz.
Ama vatanın bölünmez bütünlüğüne, milli birlik ve beraberliğine yönelmiş bir saldırı varsa, tüm siyasi düşünce farklılıklarını bir kenara bırakmak, bu saldırıya karşı birlik olmak gerekmez mi?
Demirtaş’ın önce ABD, sonra -uçak kriziyle gergin olduğumuz- Rusya gezisi ve bu ülkeyle aynı çizgideki söylemleri, PYD için destek istemesi, Türkiye’nin bölünmesi için düşman ile işbirliği yapmak anlamına gelmez mi?
Böylece PKK’yı, HDP’yi ve Demirtaş’ı ABD ve Rusya’nın beslediği ve kullandığı tescillenmiş oldu.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Parlamentosu’nda grubu bulunan bir siyasi parti genel başkanının bu davranışı siyasi görüş, düşünce ve kanaat açıklama olarak asla değerlendirilemez.
Siyasi hak ve hürriyetler, kimseye devlet ve millet çıkarlarına aykırı hareket etme hakkı vermez.
Bölgedeki etkin aktörlerin Suriye’nin geleceğini tayin etmek için Ocak 2016’da görüşmeye karar verdikleri bir dönemde ABD ve Rusya Demirtaş’ı neden muhatap almıştır?
Hiç şüpheniz olmasın ki parçalanan Suriye’de, PYD’ye özerklik verilmesi konuşulmuştur.
PKK’nın öz yönetim ve özerklik elde etmek için yaptığı teröre nasıl destek verileceği, Türkiye’nin nasıl bölüneceği ve ilerleyişinin nasıl durdurulacağı konuşulmuştur.
PKK ve PYD’nin ABD ve Rusya’nın -başta petrol ve enerji olmak üzere- bölge çıkarlarına nasıl hizmet edeceği ve destek vereceği konuşulmuştur?
Sizin planlarınız varsa, bu devletin de planları var. Düzenlerinizi boşa çıkarıveren Allah (CC) var.
ŞARA-MAZLUM ABDİ ANLAŞMASI VE AKLA TAKILAN SORULAR
MASADAKİ ATIŞTIRMALIK ÇEREZ: UKRAYNA
DOLDURUŞA GELEN, UKRAYNA GİBİ OLUR.
ZELENSKİ, KOMEDİDEN DRAMAYA TERFİ ETTİ.
GÜCÜN AYARTICI CAZİBESİ
ORTA-DOĞU’DA KARTLAR YENİDEN DAĞITILIYOR.
MUSİBETLER BİZİM ESERİMİZDİR
BİR DÜNYA DELİSİ: TRUMP
AİLE KURUMU TEHDİT ALTINDA
MEMUR VE EMEKLİ ZAMLARI ÜZERİNE…