Saç rengini açmanın doğal ve kolay formülü! Üstelik yalnızca 3 malzeme ile mümkün!

 Saç rengini açmanın doğal ve kolay formülü! Üstelik yalnızca 3 malzeme ile mümkün!

Saç boyaları, renk açıcı kimyasallar saçların derinlemesine olumsuz etkilemektedir. Bir müddet sonra kuruyan, kırılan ve sağlıklı uzamayan saçlar saç renginden çok daha büyük sorunlara yol açabilmektedir. Ancak, saç rengini değiştirmenin doğal ve kolay br yolu da bulunmaktadır.

Yalnızca 3 malzemeyi karıştırarak doğal yöntemlerle saçlarınızın rengini açabilirsiniz. Hiçbir kimyasal etkisi olmayan bu formül sayesinde hem saç renginizi değiştirebilir hem de saçlarınızın canlılığını koruyabilirsiniz.

saç rengi açnak

3 malzeme ile doğal formül

Saçlarınıza hem bakım yapacak hem de düzenli kullanımda saç renginizi sıfır kimyasal ile açabileceksiniz. Yalnızca bal, tarçın ve saç bakım kremi ile saç renginizi değiştirmek ister misiniz? İşte doğal formülün tarifi...

İlk olarak bal, tarçın ve saç bakım kreminizi bir kapta karıştırmalısınız. Saçınızın uzunluğuna ve yoğunluğuna göre karışımın miktarını arttırabilirsiniz. Daha sonra karışımı saçlarınıza sürmelisiniz.

Ancak, doğal karışımın tüm saçınıza eşit bir şekilde yayıldığından emin olmalısınız. Tüm saçınıza sürdükten sonra 30 dk kadar bekliyorsunuz. 30 dakika sonunda saçınızı şampuanınız ile yıkayarak durulayabilirsiniz.

Bu doğal formül sayesinde sizlerde hem saçlarınıza kökten uca bakım yapabilir hem de birkaç hafta düzenli kullanarak saç renginizi doğal yöntemlerle açabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER