Bu ilde tapu sahibi olmak çok kolay! Akın akın arsa alıyorlar

 Bu ilde tapu sahibi olmak çok kolay! Akın akın arsa alıyorlar
İstanbul’daki Sivaslılar, son zamanlarda köylerine dönüş yapmaya başladılar. Bu durum, Sivas ilinde arsa hareketliliğini artırmış durumda.

Sivas, son dönemde tapu sahibi olmanın en kolay olduğu illerden biri olarak dikkat çekiyor. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde arsa bulma zorluğu yaşayanlar, doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve yatırım potansiyeliyle Sivas'a ilgi gösteriyor. Şehrin yüz ölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük ikinci ili olması da yatırımcıları cezbeden faktörler arasında.

sivas

İSTANBUL'DAKİ SİVASLILARIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR!

Sivas'ın doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleri, arsa alıcılarının yanı sıra köklerine dönüş yapmak isteyen İstanbul'daki Sivaslıların da ilgisini çekiyor.

sivasAncak yatırım yapmadan önce bölgedeki gelecek projeleri, altyapı çalışmaları ve emlak piyasasındaki trendler hakkında detaylı bir araştırma yapılması önem taşıyor. Ayrıca tapu ve arsa alımı konusunda uzman bir danışmanlık hizmetinden faydalanmanın da yatırımcılar için büyük önemi bulunuyor.

sivas ili

SİVAS HAKKINDA BİLGİ

Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan Sivas bölgenin en eski ve önemli kentlerinden biridir. Sivas, İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan önemli bir şehir olup, Türkiye'nin tarihi ve kültürel mirasına katkı sağlayan birçok önemli yapıya ev sahipliği yapmaktadır. . Doğusunda Hafik, güneyinde Ulaş ve Altınyayla, güneybatısında Şarkışla, batısında Yıldızeli ilçeleri; kuzeyden Tokat, Ordu, Giresun; doğudan Erzincan; güneyden Malatya, Kahramanmaraş ve Kayseri; batıdan da Yozgat illeriyle komşudur.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #sivas #istanbul #tapu #arsa

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • AA
    Ali Aydın
    3 gün önce

    Ee şimdi hızlı tren leride var. Ben Trabzon dayım evime gidecek yolum yok. 100m.yol.için TÇ. 6 yıldır 3 vali1kaymakam 1 belediye başkanı ve 2.nci belediye başkanı cimer kamu denetçiliği Akim vekilim salih çora basın daha çok yerlere, 150 yıllık patika yolum kendi yerimden araç yoluna dönüşüm yapılacak. Ülkemiz kendi ihtiyaçlısının yanında olmayan,,yabancılara hizmet veren bir halde. DAHA DEDAYLI KAYNAK DOSYAM KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU NA VAR SORTURULABİLİR..Eşit hizmet yok, kimse kimseyi kandırmasın.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER