Türkiye-Hollanda maçı Konya’da meydanda izlenecek mi?

- Güncelleme Tarihi:

 Türkiye-Hollanda maçı Konya’da meydanda izlenecek mi?

Türkiye A Milli futbol takımı, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. 


Milli heyecan evlerde yaşandı! 
Kayseri'de yaşanan gerilim nedeniyle meydanlarda maç yayını yapılmaması tavsiye edilmiş ve Konya'da Büyükşehir Stadında dev ekranda maç izleme etkinliği iptal edilmişti. 


Bazı ilçelerde etkinlik yapıldı!
Cihanbeyli, Kulu ve Doğanhisar ilçelerinden Türkiye-Avusturya maçı meydanda izlendi. Konya şehir merkezi ve birçok ilçede organizasyonlar iptal edildi. Cihanbeyli belediyesi Türkiye-Hollanda maçının meydandan izleneceğini duyurdu. 


Türkiye-Hollanda Maçı için istek var!
Olayların yatışması sonrası Konyalılar Cumartesi akşamı oynanacak Türkiye-Hollanda EURO 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçını tek yürek izlemek için yetkililerden organizasyon istiyor. 

 Konya'da milli maç dev ekrandan takip edilecek

Konya'da milli maç coşkusu  Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu önünde kurulacak dev ekranda yaşanacak. Toplu maç izleme organizasyonu Konya Valiliğinin kararı ile tek noktada yapılacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • M
    Maydanoz
    2 gün önce

    siz içi hava dolu zıplayan meşin top peşinde koşarken israil içi barut dolu patlayan gerçek topları tepemize indiriyor. gaflet ne kötü! Allahım neye sevineceğini neye üzüleceğini bilmeyenlerden olmaktan sana sığınıyorum.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER