Evdeki minik sineklerden basitçe kurtulun!

 Evdeki minik sineklerden basitçe kurtulun!
Yaz aylarının kabusu minik sineklerden kurtulmak hiçte kolay yollarla olmuyor değil mi? Minik olmaları, çoğu zaman görünmeden gelip ısırmaları yakalanmalarını zorlaştırıyor. Bununla beraber sinek ilaçlarının kimyasal olmaları işi içinden çıkılmaz bir durum haline getiriyor. Ancak, basit ve etkili bir yöntem var.

Bu basit ve etkili yöntem ile minik sineklerden kolayca kurtulabilirsiniz. Üstelik ekstra herhangi bir malzeme de gerektirmiyor. Yalnızca su ve şeker! Şimdi gelelim o yöntemin hazırlanışına.

sinek

İki malzeme ile minik sineklerden kurtulun!

Sıcak su ve şekeri ufak kaplarda karıştırın. Sıcak su içerisinde şekeri karıştırarak iyice eritin. Şeker eridikten sonra suları soğumaya bırakın. Şekerli su soğuduktan sonra sineklerin yoğun olduğu ortamlara bu kapları bırakın ve beklemeye başlayın.

Şekerli su sineklerin sevdiği besinler arasındadır. Şekerli suyun kokusunu alan sinekler bu kaplara doğru gelecek su içerisine girdikten sonra etkisiz hale gelecektir.

Ancak, sadece şekerli su minik sineklerin yok edilmesinde yeterli değildir. Evin temizliğine ve havalandırılmasına da dikkat edilmesi gerekmektedir. Mutfak ve banyonun düzenli olarak yıkanması, çöplerin uzun süre ev içerisinde tutulmaması sık sık dökülmesi minik sineklerin eve gelmesini engelleyen temizlik önlemlerindedir.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER