Konya'nın Akabe Mahallesi'nde kayınpeder ile damat arasında çıkan tartışma kanlı bitti.
Şehit Furkan Doğan Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre boşanma aşamasındaki damat Burak Ç. ile kayınpederi Azmi E. cadde üzerinde karşılaştı. Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada kayınpeder Azmi E., damadını sol kolundan bıçaklayarak yaraladı.
Yaralı damat hastaneye kaldırıldı
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı damat, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kayınpeder Azmi.E. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bıçaklanma anı kamerada
Olay anı, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, damat Burak Ç. ile kayınpeder Azmi E.'nin sokak ortasında yaşadığı tartışma anbean kaydedildi. Ayrıca görüntülerde, damat Burak Ç.'nin boşanma aşamasındaki eşinin saçından tutarak çekiştirdiği anlar da net bir şekilde görüldü.