Sıcaktan bunalan bu şelaleye akın ediyor! Türkiye’nin her yerinden ziyaretçisi var! Suyu buz gibi akıyor

 Sıcaktan bunalan bu şelaleye akın ediyor! Türkiye’nin her yerinden ziyaretçisi var! Suyu buz gibi akıyor

Verimli tarım alanlarıyla ün yapan Konya'nın doğal güzellikleri de her yıl milyonlarca insanı kendine çekiyor. 

Buz gibi akan şelale!

Sıcak yaz günlerinde şehrin gürültüsünden ve sıcağından bunalanlar Aygır Şelalesi'ne (Aygır Dibi Şelalesi) akın ediyor. Konya'nın Bozkır ilçesi Karacahisar Mahallesi sınırlarında yer alan Aygır Şelalesi piknikçilerin ve kamp tutkunlarının özel rotalarından biri oldu. 

Yurdun dört bir yanından geliyorlar!

Sıcak yaz günlerinde serin bir yer arayanlar, yemyeşil doğası ve buz gibi akan suyu nedeniyle Aygır Şelalesi'ni seçiyor. Konya, Antalya, İzmir, İstanbul, Eskişehir ve Ankara'dan çok sayıda ziyaretçi çeken Aygır Şelalesi karavanla seyahat eden yabancı turistlerin de konaklamayı tercih ettiği yerlerden biri oldu.

 

Hafta sonları çok yoğun!

Cuma akşamından kamp alanlarına yerleşmeye başlayan tatilciler hafta sonunu Aygır Şelalesinde geçiriyor. Buz gibi suda serinleyen, ormanda yürüyüş ve piknik yapan kampçılar temiz havada stresten uzak zaman geçirmenin keyfini yaşıyor. 

Aygır Şelalesine nasıl gidilir? Aygır Dibi Şelalesi'ne nasıl gidilir? 

Konya'nın Bozkır ilçesi Karacahisar Mahallesi sınırlarında akan Aygırdibi Şelalesi Konya şehir merkezinden yaklaşık 130 kilometre uzaklıkta… Bozkır ilçe merkezinde 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunan şelaleye gitmek Konya-Bozkır yolundaki tabelaları takip etmek yeterli oluyor.

(Mustafa İlker Şen)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER