Konya’da Lavanta Günleri! Ücretsiz servis kaldırılacak

 Konya’da Lavanta Günleri! Ücretsiz servis kaldırılacak
Konya’da 6-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan Karatay Lavanta Günleri için ücretsi servisler kaldırılacak.

Konya'nın en gözde mekanları arasına giren Karatay Lavanta Bahçesi, bu yıl 29 Haziran'da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çeken Karatay Lavanta Bahçesi, bu yıl daha çok ziyaretçi çekmeyi amaçlıyor.

MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMA BAŞLADI

Konya'da vatandaşların hoş vakit geçirmesini sağlamak, alternatif tarım ürünlerini artırmak ve arazileri daha verimli değerlendirmek amacıyla Karaaslan Üzümcü Mahallesi'nde Karatay Belediyesi tarafından oluşturulan Karatay Lavanta Bahçesi yeni sezon için misafirlerini ağırlamaya başladı.

BAHÇEDE VATANDAŞLARA İKRAM DA VAR!

Karatay Lavanta Bahçesi, görsel şölenin yanı sıra ziyaretçilerine de lavantadan oluşan ürünlere ulaşmaları için imkan sağlıyor. İçerisinde Karatay Belediyesi tarafından oluşturulan büfede dinlenen vatandaşlar, kendilerine ikram edilen Lavantalı dondurma ve gazozun da tadına bakma fırsatı buluyor.

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

Konya'da 6-7 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan Karatay Lavanta Günleri için Kültürpark'tan Lavanta bahçesine  karşılıklı olarak ücretsiz servisler hareket edecek.  

6 Temmuz sefer saatler;

 

7 Temmuz sefer saatler;

(Mustafa İlker Şen)

  • #Konya #Konya haber #Konya haberi #Konya haberleri

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • SO
    Şevket özdarıcı
    89 gün önce

    Hasan kılca birak bu boş işleri imardaki adaletsizlikleri coz derdimiz lavanta degil barunma baskanligi beceremiyorsan git avukatligini yap beceren gelsin ön caddelere yüksek kat verip bir ark a arsaya duşük kat vermek yoneticilik degildir zengine kıyakciliği birak duzgun ve adaletli iş yap

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER