DOLAR
38,45
EURO
43,73
STERLİN
51,22
GRAM
4.151,79
ÇEYREK
6.827,58
YARIM ALTIN
13.646,16
CUMHURİYET ALTINI
27.165,52

Konya’da yaşanan selde mezarlık su altında kaldı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da yaşanan selde mezarlık su altında kaldı
Konya’nın Kulu ilçesinde şiddetli yağış sele dönüştü. Yağış sonrası bir mahalledeki mezarlıkta sel nedeniyle taşkınlar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezine bağlı Tuzyaka Mahallesi'nde öğle saatlerinde görülen şiddetli yağış sel getirdi. Yaşanan sel nedeniyle mahalle merkezi yol kenarında yer alan aile mezarlığının bir kısmı göle döndü. 

Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir yaşanan sel felaketi sonrası mahallede incelenmelerde bulundu. 

Başkan Sertdemir yaptığı açıklamada, 

"Bugün öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağış sonrası Tuzyaka Mahallemiz ve Kışla Yaylası'nda yaşanan sel felaketi hepimizi derinden üzmüştür.Şiddetli yağış nedeniyle yollarımız suyla kaplanmış, bazı evlerimizin bahçeleri ve kömürlükleri su altında kalmış ve aile kabristanlığımızda da taşkınlar meydana gelmiştir. Mahalle sakinlerimizin zor anlar yaşadığı bu süreçte, belediyemiz ekipleri sahada çalışmalarını sürdürmektedir.

Durumu yakından takip ediyor, ihtiyaç halinde anında müdahale için teyakkuzda bulunuyoruz.

Başta Tuzyaka Mahallemizdeki hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm bölge halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; rabbim beterinden saklasın diyorum." dedi.

(Ertan Özkök) 

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER