Kuş kovalayan yavru kedi ağaçta mahsur kaldı! Konya itfaiyesi kurtardı (VİDEO HABER)

- Güncelleme Tarihi:

 Kuş kovalayan yavru kedi ağaçta mahsur kaldı! Konya itfaiyesi kurtardı (VİDEO HABER)

Konya'nın Meram ilçesinde çam ağacında mahsur kalan kedi yavrusunu itfaiye kurtardı. 


Sesini duydular!
Konya'nın Meram ilçesi Yaka Caddesindeki bir apartmanın bahçesindeki çam ağacından gelen sesler vatandaşların dikkatini çekti. 


Çam iğneleri arasında güçlükle fark edilen yavru kedinin aşağı inemediği anlaşılınca itfaiye ekiplerinden yardım istendi. 


İtfaiye kurtardı! 
Çam iğneleri nedeniyle hareket etmeye korkan yavru kedi için merdivenli itfaiye aracı verilen adrese geldi. 


Çam ağacının tepesine kadar ulaşan ancak daha fazla hareket edemediği için mahsur kalan yavru kedi itfaiye merdiveni ile kurtarıldı. 


Yeniden sokağa salınan kedi hızla uzaklaştı.

İşte o anlar...

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • CK
    Cengiz KUĞU
    18 saat önce

    Elinize, emeğinize, koca yüreğinize sağlık konya itfaiyesi.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER