Ortadoğu’da Yeni Oyun: Silahla Olmadı, Parayla Dene
ALARM!!!!
Mikrofonla Ezan Okunurken Sağa/Sola Dönülür mü?
Alenen Rezalet!
ÇUMRA KARKIN’DA TANDIR EKMEĞİNİN SICAK YOLCULUĞU
Osmanlı’nın Diriliş Şehri:Bilecik
ALTI ŞUBAT DEPREMİNİN ARDINDAN
TARİHİ BULUŞMADAN NOTLAR
KIZILDERELİ KATLİAMI
Ocak enflasyon verilerinin beklentilerin üzerinde gelmesi faiz indirimlerini sekteye uğratabilir
Acı nedir bilir misiniz?
ORTA-DOĞU’DA KARTLAR YENİDEN DAĞITILIYOR.
Honda Civic Yenilendi
ARAP EDEBİYATÇILARININ TÜRKİYE VE TÜRKLERE BAKIŞI 2
MERHAMET ETMEYEN KİMSEYE MERHAMET OLUNMAZ
Eğitim de denetim de şart
Futbol hatalar oyunu derken bunu kastetmemiştik
TRAFİK SİGORTASINA YETKİ BELGESİ ESNAF ÇÖZÜMÜ
DOĞAL ŞİFA KAYNAĞI: YEŞİL ÇAY
SULTAN VAHDETTİN’İN MEZARI TÜRKİYE’YE GETİRİLSİN
Nerede bir mazlum ve mahzun varsa bu necip Millet her zaman hamilik yapmıştır. Din, dil, ırk farkı gözetmeden, mesafeleri önemsemeden, hasbî duygular içinde yardımseverlikten hiçbir zaman ödün vermedi bu Millet. Bu topraklarda ne kendisine sığınana ihanet edildi, ne de eman dileyene darbe vuruldu. Yüzlerce yıllık bu maya o kadar sağlam ki; tüm fitne ve ayrımcılık hareketlerine rağmen bozulmadı, bozulmayacak.
Türk Milleti'nin hamurundaki bu ulvi haslet son zamanlarda ciddi saldırılara maruz kalmakta. Asla iyi bir seviyeye gelmemizi istemeyen dış mihrakların körüklemesi ve içimizdeki ahmakların basiretsiz yaklaşımları ile kendi içimize kapanmamız isteniyor. Tamamen "Rabbena hep bana” anlayışı hakim kılınmak isteniyor. Neden? Çünkü paylaşmaktan korkuyorlar. Çünkü paylaştıkça azalacağını sanıyorlar. Çünkü özgüvenleri eksik.
Suriye iç savaşının 10. Yılını yaşadığımız şu günlerde milyonlarca Suriyeli mazlumu misafir ediyoruz. Belki hepsi de misafir olmayacak. Kimi ülkemizden evlenecek, kimi işçi olacak, kimi işveren. Önemli olan; Türk örf, adet ve resmi kanunlarına uyum sağlayabilmeleri. Bunu sağlayamayanın zaten barınamayacağı aşikar. Ya kendiliğinden gider bu türler, ya da deport edilirler. Elbette her millette olduğu gibi Suriyelilerin de ahlaksızı, teröristi, hırsızı vs. var. Biz asla bu insanlara hoşgörü gösterelim demiyoruz. Sadece içlerindeki gerçek mazlumları göz ardı etmeme gayretindeyiz.
Son 1 aydır da Afgan sığınmacılara ve mültecilere kafayı takmış durumda malum güruh. Suriyelilere göstermedikleri hoşgörüyü Afganlara göstermelerini bekleyemezdik zaten. Dünyanın en kötü milleti kapımıza dayanmış, topraklarımızı, canımızı, namusumuzu istila edecekmiş gibi tavır takınılıyor maalesef bu insanlara. Afganistan'dan gelen bilgilere bakacak olursak daha fazlası gelecek kapımıza. Çünkü ciddi bir iç savaşa doğru gidiyorlar.
Bırakın gelsinler. Paylaştıkça çoğalan bereketin tadına varın. Düşene bir tekme de siz vurmayın. Zalimlik bize yakışmaz.
Vesselam…
HUZUR KENDİ İÇİMİZDE
VATAN AŞKI
MİLLETİN KANALI
KUL HAKKI
GÜLÜNCE HAYAT GÜZEL
EMROLUNDUĞUMUZ GİBİ !
Büyük Sermaye
YÂ BASÎR !
BİR NEBZE NASİHAT
KAPILMA DÜNYANIN CAZİBESİNE !