BİR KÜLTÜR İNSANI: FAHRİ ÖZPARLAK
Altın yatırımcılar için koruma kalkanı oldu
FOSİL DÜŞÜNCE
Her Kitabın Anlaşılma Rehberi Tek Bir Kitaptır
Tarımın Kalbi Konya’da Attı
SİYASET GERİLİM DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETMELİDİR.
RAMAZANDA KAZANDIĞIMIZ GÜZEL ALIŞKANLIKLARI HAYATIMIZIN TAMAMINA HÂKİM KILMALIYIZ
KONYADA TRAFİK
Mart Ayı Satış Rakamları Açıklandı!
Biri cumhurbaşkanına söylesin, Konya’yı kaybediyoruz
İRAN – ABD İLİŞKİLERİ
Gençleri mehdi mi kurtaracak?
Destansı Galibiyet
Ramazan’da Sağlıklı Beslenme Önerileri
ÇUMRA KARKIN’DA TANDIR EKMEĞİNİN SICAK YOLCULUĞU
KIZILDERELİ KATLİAMI
Acı nedir bilir misiniz?
Futbol hatalar oyunu derken bunu kastetmemiştik
Sezonun son maçı… Futbol kamuoyu bjknin sıralamasıyla daha çok ilgili… Ligi üç – beş takımdan ibaret gören bir anlayışla gün geçtikçe küçülen ve geri giden bir ligde bir sezonun daha sonuna geliyoruz.
Maça etkili başlayan taraf bjk olurken daha ilk dakikalarda öne geçti. Sivasspor ve Karagümrük maçlarında arzusuz ve motive olmaktan uzak kalan Konyaporlu futbolcular istekli gözüküyordu. Hızlı atak geliştirme çabaları ise ya beceriksizliklere takılıyor ya da yanlış tercihlerle etkisiz kalıyordu.
Konyaspor maç içinde etkisini artırma çabasını daha kuvvetlendirirken yarım saatlik bölümden sonra rakip kaleye daha etkili geldiği ataklar oluşmaya başlamıştı. Konyaspor'u baskın oynadığı bir atakta yapılan faulle kapılan top golle sonuçlandı fakat bu tüm hakemlere göre faul değildi.
Uzatma dakikalarında atılan gol… İkinci yarının hemen başında atılan gol… Kaleci Sehiç'in attığı topla gelişen atakla gelen üçüncü golle Konyaspor öne geçmeyi de başarmıştı.
Maç gollü, izleyenlere seyir zevki veren bir mücadeleyi içeriyordu. Fakat oluşan altı golde de bariz savunma ve kaleci hataları vardı. Konyaspor yediği üçüncü golde bir karış genişliğindeki hattı savunamadı.
Sezonun son maçı… Zevkli bir mücadele gerçekleşiyor. Sezonun lig adına açık ara en kötüleri hakemler olduğunun finali yaparcasına kötüden daha kötü bir hakem vardı sahada… Oğulcan'a verilen kart oyunu etkileyen, maçın en kötü görüntüsüydü.
Sezon bitti. Bu sezonu Konyaspor derin zikzaklar içinde geçirdi. Başından itibaren Avrupa kupalarına çok iyi başlayıp ikinci turda olmayacak şekilde elenmesi, ligin başlarında kötü oynayıp puanlar kazanması, kötü giden Konyaspor için Dünya Kupası için verilen aradan sonra düzelme beklerken daha kötü bir Konyaspor'un görülmesi, yeniden toplanan Konyaspor'un Sivasspor ve Karagümrük maçlarında düşüş yaşaması sahadaki mücadelesinden yansıyan zikzaklardı.
Bir de Yönetimin zikzakları vardı ki bu belki de sahadaki oluşan zikzakların temelini oluşturan ana nedendi. Bu derin zikzakların en altında iken çıkamayacak duruma gelecek bir Konyaspor'u çok iyi günler beklemeyecektir. Zor günlerini genç futbolcu yetiştirme aldatmacası ile geçiştirmeye çalışan bu yönetimden genç futbolcu yetiştirme adına bir ümidim yok…
Bu sezon bitti… Hem de iyi sayılacak bir yerde bitti… Mali yapısı kötü, daha da kötüleşecek Konyaspor'u iyi günler beklemez. Önümüzdeki sezonlarda Konyaspor'un düşmeye aday takım olma ihtimâli yüksek olacaktır.
Selam ve dua ile…
Destansı Galibiyet
Konyaspor’da Kötüye Gidiş Sürüyor
Konyaspor İstediğini Aldı
Konyaspor’dan Bahanesiz Kayıplar
Taraftar Bunu Hak Etmemişti
Alenen Rezalet!
Değerli Galibiyet
Keyifsiz Maç, Ortada Hakem Yok
İyi Oyunların Galibiyete İhtiyacı Var
Adalet Ama İki Takıma Göre