Altın ekonomik belirsizliklere karşı koruma kalkanı olabilir
AH! YETSİN..
İSTİKLAL MÜCADELEMİZ!
Kim neden bir suçlu arıyor?
Neyi Çekiyorsunuz? (Rezonans-Çekim Yasası)
Konyaspor’da Kötüye Gidiş Sürüyor
Kadın Çiçek Değil, Kadındır
Çözüm değil sonlandırma süreci
MASADAKİ ATIŞTIRMALIK ÇEREZ: UKRAYNA
BEREKETLİ RAMAZAN, ORUÇ AY’I HOŞ GELDİN
Ramazan’da Sağlıklı Beslenme Önerileri
TERÖR VE TERÖRİZM
SURİYEYİ BEKLEYEN TEHLİKELER
ÇUMRA KARKIN’DA TANDIR EKMEĞİNİN SICAK YOLCULUĞU
KIZILDERELİ KATLİAMI
Acı nedir bilir misiniz?
Honda Civic Yenilendi
Futbol hatalar oyunu derken bunu kastetmemiştik
TRAFİK SİGORTASINA YETKİ BELGESİ ESNAF ÇÖZÜMÜ
SULTAN VAHDETTİN’İN MEZARI TÜRKİYE’YE GETİRİLSİN
Son haftalarda kötü sonuçlar alan Eyüpspor karşısında Konyaspor galibiyet ihtiyacı fazla olan taraftı. Alt sıralardaki takımların maçlarını kazanmış olması Konyaspor için galibiyet gerekliliğini fazlasıyla artırmıştı.
Maç kaliteden uzak bir mücadele halinde başladı. İzleyenlere zevk vermeyen mücadelede maçın başlarında penaltı golüyle öne geçen taraf Eyüpspor oldu.
Belli bir oyun düzeni ve kurgusunu sahaya yansıtamayan Konyaspor rakip ceza sahasına girmekte zorlanıyor rakibin belirlediği tempoya uyum göstermenin ötesine geçemiyordu.
İkinci yarının başlaması ile çok geçmeden beraberliği Tunahan ile yakalayan Konyaspor olurken maç biraz daha hareketlendi.
Her iki takımında pozisyon üretemediği, akıcı oyun oynayamadığı maçta belirgin üstünlük sağlayan taraf da yoktu.
Eyüpspor'un kazandığı korner atışında sahaya çok kötü yerleşen Konyasporlu futbolcular Eyüpspor'un rahat gol bulmasına fırsat tanıdılar. Bu kadar basit savunma hatası yaparak yenen gol için ne kadar olumsuz konuşulsa azdır.
Sağ kanatta N'dao ve Prip oldukça uyumsuzdular. Bir birlerini bozarken çoğunlukla topu paylaşma ve etkili kullanma sorunu yaşadılar. Atakların gelişmesinin önüne geçerken defansif yönden de fazlasıyla açıklsrın oluşmasına sebep oldular. Konyaspor için olumlu söylenebilecek bir durum da yoktu.
Eyüpspor kötüydü. Galip gelmek isteyen Konyaspor için uygun şartlar vardı fakat bu beceriyi gösterebilecek Konyaspor yoktu sahada.
Hakem yönetimlerinde önceki haftalara göre son haftalarda belirgin bir düzelme var. Buna karşılık Konyaspor'un oyununda bariz kötüye gidiş var. Bunu anlamak çok zor. Şu var ki: Konyaspor'un hakem bahanelerinin altına sığınmak gibi bir düşünce kabu edilemez
Selam ve dua ile...
Konyaspor İstediğini Aldı
Konyaspor’dan Bahanesiz Kayıplar
Taraftar Bunu Hak Etmemişti
Alenen Rezalet!
Değerli Galibiyet
Keyifsiz Maç, Ortada Hakem Yok
İyi Oyunların Galibiyete İhtiyacı Var
Adalet Ama İki Takıma Göre
Paramızı Vermezseniz Kamçısı
Oynamak İstemeyenler Varsa İsteyenler Oynasın