Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta canlı yayınlanacak?

 Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta canlı yayınlanacak?
Trendyol Süper Lig’de yeni sezon heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. 2. hafta mücadelesinde Konyaspor, Galatasaray’ı konuk edecek. Her iki takım da sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Maçın saati, yayın kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverlerin yoğun ilgisini çekiyor ve internet üzerinde sıkça aratılıyor. Peki, Konyaspor - Galatasaray karşılaşması ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenebilecek?

Trendyol Süper Lig'in açılış maçında Galatasaray, evinde ağırladığı Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Sarı-kırmızılılar, ikinci hafta karşılaşmasında Konyaspor'a konuk olacak. Peki, Konyaspor-Galatasaray maçı ne zaman oynanacak?

Konyaspor-Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Son şampiyon Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in açılışında 1-0 geri düştüğü Atakaş Hatayspor maçını 2-1'lik skorla kazanarak sezona galibiyetle başlamıştı. TÜMOSAN Konyaspor ise deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 yenmişti. İşte, Konyaspor-Galatasaray maçının tarihi...

Trendyol Süper Lig'de heyecan dolu anlar yaşanmaya başladı. Ligin 2. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Maça dair detaylar futbolseverler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak izlenebilecek?

KONYASPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Konyaspor - Galatasaray karşılaşması, 16 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

SARI-KIRMIZILI TAKIMIN İLK MAÇINDAN DETAYLAR

Son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 2024-2025 sezonunun açılış maçında Atakaş Hatayspor'u RAMS Park'ta ağırladı. İlk yarıda oyunun kontrolünü elinde bulunduran Galatasaray, Mauro Icardi ve Hakim Ziyech ile bulduğu fırsatları değerlendiremedi. İlk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Hatayspor, maçın 52. dakikasında Joelson Fernandes'in golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray, uzun süre skoru eşitlemek için uğraştı ve 80. dakikada Mauro Icardi'nin penaltı golüyle beraberliği yakaladı. Baskısını artıran sarı-kırmızılılar, 90. dakikada yeni transfer Michy Batshuayi'nin golüyle karşılaşmayı 2-1 kazandı.

 

Bu galibiyetle son şampiyon Galatasaray, sezona 3 puanla başlangıç yaptı. Hatayspor ise son 10 dakikaya önde girdiği mücadeleden puansız ayrıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER