Konyaspor’da sorun defans mı, Ali mi?

 Konyaspor’da sorun defans mı, Ali mi?
Konyaspor’da 17 Ocak 1923 tarihinden bu tarafa en fazla Teknik Direktörler konuşuluyor. İlhan Palut’un gönderilip yerine Aleksandar Stanojevic’in getirilidiği günden bu tarafa Konyaspor’un hocalardan yana şansı hiç tutmadı.

Taraftar ligin zayıf ekiplerinden Kayserispor ile oynanan oyundan hiç memnun kalmadı. Konyaspor camiasında son günlerdeki tartışma, ‘sorun defans mı, yoksa hoca mı?' şeklinde…

DEFANS BULMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ali Çamdalı'ya göre sorun defansta… Yönetim Hoca'dan aldığı rapor doğrultusunda defansa oyuncu bulma konusunda harekete geçti. Fransa'dan getirilmesi için çalışılan stoper Leo Petrot'ta ise sıkıntı çıktığı öğrenildi. Transfer yasağının başlamasına az süre kala defansa oyuncu bulma çalışmaları devam ediyor.

Ali Hoca çözümü defansta arıyor aramasına ancak taraftar hoca ile aynı fikirde değil. Taraftar Ali Çamdalı'ya olan güveni kaybetti. Futbolculuğu dönemindeki zikzaklı çizgisine dikkat çeken taraftarlar, yol yakın iken yeni bir hocanın getirilmesinden yana.

"HOCANIN YETERSİZLİĞİNİ KONUŞUYORUZ''

Taraftar Ali Hoca konusunda ne kadar olumsuz düşünüyorsa, yönetim hususunda da o kadar olumlu düşünüyor. Geçen sezon zor durumda elini taşın altına koyma cesareti gösteren Ömer Korkmaz ve ekibine haksızlık yapmak istemeyen taraftar, "Yönetime güveniyoruz. Ancak Ali Çamdalı ile de olmayacağını biliyoruz. Evet defansımız iyi değil ama sorun sadece defans değil. Eldeki oyuncular ve alınan yeni futbolculardan henüz bir takım oluşturulabilmiş değil. Biz kaybettiğimiz puanlara üzülmüyoruz. Biz oynana oyuna üzülüyoruz. Ortada oyun yok. Daha önceki yönetim Aleksandar Stanojevic ve sonrasındaki hoca tercihlerinde hep hata yaptı. Bir iki takviye ile ilk 10'a girmek mesele bile değilken biz daha sezonun ilk haftalarından başlayarak hocanın yetersizliğini konuşuyoruz. Ömer Korkmaz başkandan bizi anlamasını istiyoruz. " şeklinde görüş belirtiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • K
    kadir
    9 gün önce

    normal birisi olsa şans vermeyi çok isterdim fakat pişipde gelse daha iyi kaybedecek zamanımız yok .

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”