1922 Konyaspor Başkanı Kariman: “Ligin kalitesi çok arttı”

 1922 Konyaspor Başkanı Kariman: “Ligin kalitesi çok arttı”
1922 Konyaspor Başkanı Muhammet Mustafa Kariman, TFF 3. Lig 3. Grup’un açılış haftasında oynanan ve 2-0 kazanılan Karabük İdman Yurdu maçının ardından Kontv’ye özel olarak konuştu.

"Elhamdülillah bugün galip geldik” diyen Kariman, "İyi hazırlandık ve sezona güzel başladık. Burası da (1922 Konyaspor) Konyaspor'un gözbebeği. İnşallah iyi bir takım, iyi bir oyuncu grubu yetiştiririz. Hem şehrimize hem Konyaspor'umuza faydalı bir takım oluruz. İnşallah sezon boyu hep böyle devam eder” dedi.

"Ligin kalitesi çok arttı”

Kariman, "Bakıldığı zaman çok yüksek bütçelerle kurulan takımlarının olduğu bir gruptayız. Ligimizin kalitesi çok fazla arttı. İnşallah biz bu ligde genç oyuncularla birlikte tecrübeli oyuncularla birlikte iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Bugünkü galibiyeti de inşallah Konya'mıza armağan ediyoruz. İnşallah Allah mahcup etmesin güzel bir sezon geçiririz” diye konuştu.

"Öncelikli hedef oyuncu yetiştirmek”

Şampiyonluk hedefiyle ilgili olarak da konuşan Muhammet Mustafa Kariman, "Gönlümüzde yatan bir hedef mutlaka var. Ama dediğim gibi; öncelikli hedefimiz Konyaspor'a güzel oyuncular yetiştirmek, faydalı oyuncular yetiştirmek. Takımı da İnşallah daha iyi yerlere taşımak” ifadelerini kullandı.

(Mustafa İlker Şen)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”