Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda madalya kazanan Meram Belediyesporlu sporcular Başkan Kavuş’u ziyaret etti!

 Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda madalya kazanan Meram Belediyesporlu sporcular Başkan Kavuş’u ziyaret etti!
Paris 2024 Paralimpik Oyunları’ndan madalyalarla dönen Meram Belediyespor para halter sporcuları Besra Duman ve Sibel Çam Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek destekleri için teşekkür etti. Başarılı sporcuları Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ile birlikte karşılayan Başkan Kavuş, büyük gurur yaşadıklarını belirtti.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi başarıyla temsil ederek madalyalarla şehrimize dönen Meram Belediyesporlu para halter sporcuları Besra Duman ve Sibel Çam Meram Belediyesi'ni ziyaret etti. Paris'te kazandıkları madalyaları yanlarında getiren başarılı sporcuları Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş karşıladı.

55 kilogramda yarışan ve 113 kilogramlık kaldırışıyla gümüş madalya kazanan Besra Duman ile 72 kilogramda yarışan ve 120 kilogramlık kaldırışıyla bronz madalya kazanan Sibel Çam, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'a teşekkür ederek kendilerine verilen desteğin karşılığı olarak Paris Paralimpik Oyunları'ndan madalyalarla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Kendilerine duyulan güvenle birlikte 2028 Los Angeles Paralimpik Oyunları'nda altın madalyayı hedeflediklerini belirten sporcular, ay-yıldızlı forma altında Meram'a, Konya'ya ve ülkemize gurur yaşatmak istediklerini ifade ettiler. 

KAYMAKAM YILMAZ'DAN MİLLİ SPORCULARA TEBRİK
  
Ülkemizi uluslararası platformda başarıyla temsil eden Besra Duman ve Sibel Çam'ı tebrik eden Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, "Böylesine önemli bir organizasyona ilçemizden katılarak milli forma altında göstermiş oldukları başarı dolayısıyla sporcularımıza ve antrenörlerine şükranlarımı sunuyorum. Evlatlarını spora yönlendiren ailelerimize ve onlara destek olan Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş'a ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KAVUŞ: "BESRA VE SİBEL'LERİN DAHA ÇOK YETİŞMESİ GAYRETİNDE OLACAĞIZ” 

Milli duyguların kendileri için her zaman daha farklı bir yere sahip olduğunu kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise Dünya'nın en büyük spor organizasyonlarından biri olan olimpiyatlarda kazanılan başarının çok değerli oldğunu belirtti. Başkan Kavuş, "Meram Belediyesporlu sporcularımız bizleri her zaman onurlandırdı. Gerek ulusal gerekse uluslararası şampiyonalarda alınan başarılar spora verdiğimiz desteğin ne kadar kıymetli olduğunu her zaman gözler önüne serdi. Milli forma altında gösterilen başarının ise bizim için apayrı bir yeri var. 2024 Paris Paralimpik Oyunları'nda göğsümüzü kabartan para halter sporcularımız Besra Duman ve Sibel Çam'ı tebrik ediyor, ülkemize yaşattıkları gurur için teşekkür ediyorum. Bir diğer teşekkür ise onları yetiştiren hocalarımıza ve ailelerimize. Gençler bizim geleceğimiz ve biz geleceğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Meram Belediyesi olarak Besra ve Sibel'lerin daha da çok yetişmesi için çalışarak ülke sporuna başarılı ve ahlaklı sporcular kazandırma gayretinde olacağız” şeklinde konuştu.

(Selman Kaya)

  • #Konya #spor #BAŞKAN KAVUŞ #Paris 2024 Paralimpik Oyunları

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”