Kulübün 2. Başkanı Adem Bulut: “Konyaspor’umuza üç transfer daha yapmayı planlıyoruz’’

- Güncelleme Tarihi:

 Kulübün 2. Başkanı Adem Bulut: “Konyaspor’umuza üç transfer daha yapmayı planlıyoruz’’
Konyaspor’da transfer çalışmaları sürecek.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor'un 2. Başkanı Adem Bulut, sol stoper, orta saha ve forvet mevkilerine transfer yapacaklarını dile getirdi. 
Bulut, yazılı açıklamasında, sezon başından itibaren transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Transferin 13 Eylül'de sona ereceğini hatırlatan Bulut, "Bugüne kadar takımımıza 12 ismi dahil ettik. Transfer sezonunun artık son virajına girmiş bulunuyoruz. Konyaspor'umuza üç transfer daha yapmayı planlıyoruz. Sol stoper, orta saha ve forvet mevkilerine yeni isimler katılacak. Yapacağımız transferler ile takımımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bulut, transfer döneminde genç futbolculara yönelik yatırımları olduğuna değinerek, şunları kaydetti:

"Somaspor'un 21 yaşındaki sol beki Rıdvan Dönmez ile 5 yıllık sözleşme imzaladık. Genç futbolcumuzu Vanspor'a kiralık olarak gönderdik. Ayrıca genç futbolculardan Berke Çelik ve Mert Korkmaz ile sözleşme imzalayarak renklerimize bağladık. Bu iki genç futbolcumuzu 1922 Konyaspor'a kiralık verdik. Gençlere yönelik yatırımları önemsiyoruz. Genç kardeşlerimizin ileride kulübümüze katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz. Futbolcularımızın süre almasını ve maç temposunu yakalamasını istiyoruz. Sokol Cikalleshi ile karşılıklı anlaşarak sözleşme feshine gittik. Ayrıca futbolcularımız Junior Sambou İran ekibi Gol Gohar Sirjan'a, Emrehan Gedikli ise Belçika ekibi Kas Eupen'a sezon sonuna kadar kiralandı. Bu iki transferin gün içinde resmi prosedürlerinin tamamlanmasını bekliyoruz. Niko Rak'ı da transferin son gününe kadar süre alacağı bir takıma kiralamak istiyoruz."

Kaynak: AA

  • #Konyaspor #SÜPER LİG #transfer

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • K
    kadir
    9 gün önce

    sayın başkan o zaman neyi bekliyınuz lig yarımı olsun.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”