Başkan Altay’ın oğlu dünyaevine girdi! Konyalı üç bakan şahit oldu

- Güncelleme Tarihi:

 Başkan Altay’ın oğlu dünyaevine girdi! Konyalı üç bakan şahit oldu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın oğlu Ali Necati hayatını Ahmet Meram’ın kızı Aydan ile birleştirdi. Genç çiftin düğünü siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Çiftin nikahını kıyan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bir aile için çocukların mürüvvetini görmenin, onların mutluluğuna şahit olmanın en büyük hamd ve şükür vesilesi olduğunu ifade ederek, "Mutluluklar paylaştıkça çoğalır ve artar, bugün her biriniz burada bulunarak bizim mutluluğumuza şahitlik ettiniz, ortak oldunuz ve mutluluğumuzun artmasına  vesile oldunuz. Allah sizlerden razı olsun” dedi. 


Başkan Altay, bugüne kadar yüzlerce nikah kıydığını ama kendi evladının nikahını kıyarak farklı duygular yaşadığını belirterek, katılan herkese teşekkür etti.

KONYALI ÜÇ BAKAN DA ŞAHİTLİK ETTİ

Genç  çiftin nikah şahitliğini ise; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce, Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel, Anayasa Mahkemesi Üyesi Metin Kıratlı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz, Mustafa Şen, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Önceki Dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Önceki Dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı Genel Sekreteri Omar Abdullah Kadı, Esad Ağaçayaklar, Ayşegül Meram, Ali Çınar yaptı.


Düğün merasimine; Bakan Yardımcıları, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Valisi Vahdettin Özkan ve valiler ile birlikte Lübnan Dannieh Belediyeler Birliği Başkanı Muhammed Sadieh, Milletvekilleri, Genel Müdürler, yurt içinden ve yurtdışından belediye başkanları, emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri temsilcileri, rektörler, sendika başkanları, aile büyükleri, siyasi partilerin temsilcileri, Meclis üyeleri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • AE
    Ahmet Emin Dağlar
    3 gün önce

    Allah hayırlı eylesin, gençlere mutluluklar diliyorum, her iki aileyi de tebrik ediyorum. İnşaAllah en az 5 çoçukları olur, onlarda ülkelerine hizmet etmeye devam ederler.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER