Konya Valiliği, soğuk havaların yaklaşmasıyla birlikte vatandaşları uyardı.
Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, 8 Nisan 2025 Salı gününden itibaren sıcaklıkların hissedilir derecede azalacağı ve beraberinde birçok meteorolojik riskin ortaya çıkacağı belirtildi.
Sıcaklıklar 8-10 Derece Düşecek
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, bölgede halihazırda mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları, 08 Nisan 2025 Salı gününden itibaren 12 Nisan Cumartesi gününe kadar önemli ölçüde düşecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 8 ila 10 derece altına inmesi bekleniyor.
Zirai Don Riski ve Kar Yağışı Bekleniyor
Soğuk hava dalgasıyla birlikte yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklenirken, bölge genelinde ise zirai don riski öne çıkıyor. Özellikle tarımla uğraşan vatandaşların, bu duruma karşı gerekli önlemleri alması hayati önem taşıyor.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”