Karatay, Meram ve Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 31 Mart’tan bugüne gerçekleştirdiği asayiş ve trafik denetimlerinde 77.059 şahıs sorgulandı. Çeşitli suçlardan 63 aranan şahıs yakalandı, 2 milyonu aşkın trafik cezası uygulandı.
İlçeler bazında yapılan sorgulamalarda; Meram'da 12.107, Selçuklu'da 40.009 ve Karatay'da 24.943 şahıs kontrol edildi. Aralarında 2.368 yabancı uyruklunun da bulunduğu sorgulamalarda toplam 63 aranan şahıs yakalanırken, 222 yoklama kaçağına tebligat yapıldı.
17 binden fazla araç denetlendi
Ayrıca üç ilçede toplam 17.713 araç sorgulandı. Denetimlerde 7 aranan/hacizli araç tespit edilirken, 4 araç trafikten men edildi. Sürücülere yönelik uygulanan toplam trafik cezası miktarı ise 2.039.278 TL olarak açıklandı.
Silah ve uyuşturucu ele geçirildi
Denetimlerde 15 ruhsatsız tabanca, 18 kurusıkı tabanca, 17 ruhsatsız av tüfeği, 455 kesici-delici alet, 175 adet fişek, 1.056 adet uyuşturucu hap, 46.45 gram metamfetamin, 464.38 gram bonzai, 20 gram esrar, 12.49 gram ADB-Butinica, 1.17 gram eroin ve 551 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Denetimlerde öğrencilerin ve vatandaşların güvenliği için 3.503 kez okul çevreleri ve 3.710 kez parklar kontrol edildi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”