Konyaspor’a forvet takviyesi!

 Konyaspor’a forvet takviyesi!
Stoper ve orta saha takviyelerini gerçekleştiren Konyaspor, rotasını forvet takviyesine çevirdi. Anadolu Kartalı geçtiğimiz günlerde de Konya’ya getirdiği Slovak golcü Blaz Kramer ile yeniden masaya oturdu.

Konyaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Savunmaya Hollandalı Riechedly Bazoer, orta alana ise Senegal asıllı Fransız Hamidou Keyta'yı çeken yeşil-beyazlılar, rotasını forvet takviyesine çevirdi. Anadolu Kartalı geçtiğimiz günlerde de şehre getirdiği 1,91 boyundaki Slovak golcü Blaz Kramer ile yeniden masaya oturdu.

Kramer daha önce de geldi ama...

Konyaspor'un ciddi şekilde ilgilendiği Slovak golcü Blaz Kramer, Mevlana şehrine daha önce de gelmişti. O dönem yapılan görüşmelerde fiyat yükselten Blaz, uygun ortamın oluşmamasının ardından masadan kalkmıştı. Mevcut kulübü Legia Varşova'dan ayrılmak isteyen 28 yaşındaki golcü, yeniden Anadolu Kartalı ile temas kurdu. Konyaspor ile Legia Varşova arasındaki pazarlıklar sürüyor.

Sezona fırtına gibi başladı

Anadolu Kartalı ile masada olan Blaz Kramer, 2024-25 sezonuna fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Legia Varşova formasıyla UEFA Konferans Ligi'nde 5 maçta 2 gol atan Kramer, Polonya Ekstraklasa'da ise 6 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı. Blaz Kramer toplamda 11 maçta 5 kez ağları sarsmış oldu.

Blaz Kramer kimdir?

Blaz Kramer, 1 Haziran 1996 tarihinde Slovakya'nın Celje şehrinde dünyaya geldi. Futbola Sampion Celje'de başlayan Kramer, daha sonrasında Aluminij'nin yolunu tuttu. Wolfsburg B takımına transfer olarak Almanya'nın yolunu tutan golcü oyuncu; daha sonrasında İsviçre'nin FC Zürich takımında top koşturdu. 2022-23 sezonu başında Polonya'nın Legia Varşova takımına transfer olmuştu. Sağ ayağını 1,91 boyundaki Blaz Kramer, sadece forvet mevkiinde görev alabiliyor. Günümüzde 500 bin Euro'luk değere sahip Kramer, Zürich'te bulunduğu dönemde 1 milyon Euro'luk değere kadar yükselmişti.  (Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”