Konya’daki AVM’nin 8 dükkanı kiraya verilecek! Müşteri sorunu yok

Fatih Bayram
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’daki AVM’nin 8 dükkanı kiraya verilecek! Müşteri sorunu yok

Konya'nın en büyük üniversitesi olan Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü içerisindeki Köşk AVM'nin 8 dükkânı ihale ile kiraya verilecek. 

18 Eylül Çarşamba günü Rektörlük binasında yapılacak ihale saat 09.30'da başlayacak. 

İhaleye katılmak isteyenlerin ihale şartnamesini 500 TL karşılığında Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Veznesine ya da Vakıf Bank Konya Selçuk Üniversitesi Kampüs Şubesi'ndeki IBAN TR15 0001 5001 5800 7290 2889 09 numaralı hesabına yatırarak alması gerekiyor. 

İhaleye katılacaklar gerekli belgelerde Selçuk Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Satınalma Müdürlüğüne müracaat edecek.

İhale için istenen belgeler:

- Gerçek kişi olması halinde T.C. vatandaşı olduğuna, tüzel kişi olması halinde ise T.C. kanunlarına göre Türkiye'de kurulmuş tüzel kişiliğe haiz olduğuna dair belge
- Türkiye'de tebligat için adres beyanı
- Üniversiteye borçlarının bulunmadığına dair belge
- İmza sirküleri
-Geçici teminat makbuzu veya 90 gün süreli banka teminat mektubu

Kiraya verilecek dükkanların bilgileri:

8 dükkân ile birlikte 1 adet bankamatik alanı da aynı ihalede kiraya verilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

  • #Konya #Konya haber #Selçuk üniversitesi #KÖŞK AVM

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER