E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyaspor’a kaleci takviyesi yapılacak

21 Ocak 2024 Pazar 11:17
Konyaspor’da gözler yapılacak kaleci takviyesine çevrildi.

2023-24 sezonuna Fransız file bekçisi Paul Bernardoni ile başlayan yeşil-beyazlı takımda rotasyonu Konyaspor Akademisi'nden gelen Deniz Ertaş ve Mehmet Erdoğan oluşturdu. Zaman içerisinde Bernardoni'nin kadro dışı kalmasının ardından eldivenleri 18 yaşındaki Deniz Ertaş giymişti. Anadolu Kartalı'nın Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbulspor maçlarında kalesini güvenle koruyan Ertaş'a alternatif olarak bir file bekçisinin alınması gündeme geldi.

Deniz'e alternatif aranıyor

Kaleci Paul Bernardoni ile yolların ayrılmasının ardından eldivenleri giyen 18 yaşındaki Deniz Ertaş, kalesinde güven verdi. Genç oyuncunun performansı 7'den 70'e herkes tarafından beğenilirken ligin uzun bir maratondan oluşması kafalarda soru işareti bıraktı. Konyaspor'un psikolojik olarak ligin ikinci devresinde daha kritik maçlara çıkacak olması Deniz Ertaş'a alternatif bir kalecinin kadroya dahil edilmesi kararına neden oldu. Kadrosunda şu an için Deniz Ertaş ve Mehmet Erdoğan'ı bulunduran Anadolu Kartalı, kaleci takviyesi yapacak. 

Yönetim, 4 kaleciyle masada

Konyaspor 4 kaleciyle masada. Yeşil-beyazlı yönetim 2'si yabancı 2'si yerli olmak üzere transfer listesine 4 file bekçisi ekledi. Son olarak Adana Demirspor forması giyen 34 yaşındaki file bekçisi Ertaç Özbir ile masada olan yönetim oyuncunun transferinde belirli bir aşama kaydetti. Kaleci noktasında nelerin yaşanacağı merakla bekleniyor.

(Selman Kaya)

 

DİĞER HABERLER