Konyaspor’a Fransız stoper!

- Güncelleme Tarihi:

 Konyaspor’a Fransız stoper!
Konyaspor aradığı stoperi Fransa’da buldu. Yeşil-beyazlılar Saint-Étienne forması giyen Fransız futbolcu Léo Pétrot ile ciddi aşama kaydetti. Oyuncunun kısa süre içerisinde Mevlana şehrine gelmesi bekleniyor

Konyaspor camiasında tüm gözler savunma hattına yapılacak takviyeye çevrildi. Transfer listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlı kurmaylar, maliyet açısından kulübe en uygun oyuncuyu takıma kazandıracak. Fransız, Sırp, Hırvat ve Rus oyunculardan oluşan listede hummalı bir çalışma yapan yönetim; Fransız Léo Pétrot ile ciddi aşama kaydetti. Oyuncunun kısa süre içerisinde Konya'ya gelmesi bekleniyor.

Talihsiz sakatlık kadro planlamasını bozdu

Anadolu Kartalı'nın sezon başında yaptığı kadro planlaması talihsiz sakatlıkla bozuldu. Planlamada yer alan savunma oyuncusu Josip Calusic'in beklenmedik sakatlığına alternatif isimlerin form düşüklüğü de eklenince; transfer ihtiyacı zaruri hale geldi.

Kulübe en yakın isim Léo Pétrot

Konyaspor yönetimi Josip Calusic'in sakatlığının ardından transfer sürecine hızlı bir giriş yaptı. Fransız, Sırp, Hırvat ve Rus oyunculardan oluşan listede hummalı bir çalışma yapan yönetim; Léo Pétrot ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Léo Pétrot kimdir?

Konyaspor'un ciddi aşama kaydettiği savunma oyuncusu Léo Pétrot, 15 Nisan 1997 yılında Fransa'nın Firminy şehrinde dünyaya geldi. Futbola Saint-Étienne'de başlayan Pétrot, A takım seviyesine yükseldikten sonra Andrezieux ve Lorient formaları giydi. Pétrot, 2022-23 sezonunda yeniden Saint-Étienne'e döndü. (Mustafa İlker Şen)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”