Konya’da mangal yakılacak en güzel yer! Güneşin doğuşu ve batışı ayrı güzel

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da mangal yakılacak en güzel yer! Güneşin doğuşu ve batışı ayrı güzel
Doğal güzelliklerinin yanı sıra gölleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Konya’nın Beyşehir ilçesi, göl,dağ ve yayla turizminin gözde yerlerinden biri oluyor.

Yeşilin binbir tonunu yansıtan ormanlarıyla ve gölleriyle dikkati çeken Konya, ziyaretçilerine eşsiz bir manzara sunuyor.

FOTOĞRAFÇILARIN İLK ADRESİ

 Havaların ısınmasıyla fotoğraf sanatçılarının ilk adresi olan Konya'nın Beyşehir ilçesi, cazibesiyle ziyaretçilerine eşsiz doğa güzelliklerini bir arada sunuyor.

Beyşehir Gölü kıyısında, doğaseverlerin ve balıkçıların kamp yapabilecekleri bazı alanlar bulunmakta olup bunlar arasında öne çıkan yerlerden biri Gölyaka Cennet Çukuru.

MANGAL YAKMAK MÜMKÜN

Özellikle olta balıkçılığı yapanlar açısından çok uygun bir kıyıya sahip olan alanda, kamp kurulabilecek ortamlar da mevcuttur. Güzel bir sahili ve kumsalı bulunan bu çukurda ağaçlar altında gölgelenmek, piknik ve mangal yapmak da mümkündür.

Gölyaka Cennet Çukuru - Konya Deneyim Platformu

EŞSİZ MANZARA SUNMAKTA

Kıyıda geçireceğiniz vakitlerde Anamas Dağları'nın eşsiz manzarası ile Beyşehir Gölü'ndeki adaları ve su kuşlarını gözlemler, burada bir gece geçirirseniz sabahın erken saatinde göl üzerinden güneşin doğuşunu izleyebilirsiniz.

 Beyşehir Gölü'nde hüzünle batan güneşin koşarak doğuşunun en güzel izlendiği noktalardan biri Cennet Çukuru'dur.

(Mustafa İlker Şen)

  • #Konya Piknik yakılacak yer #Konya haberi #Konya haberleri #Konya haber #Konya doğa #Konya piknik

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • MS
    Muhittin Salar
    1 yıl önce

    Ne pikniğe,ne de başka bişey için gelmeyin,Suriyeli kardeşlerinizle gezdiginiz yerleri,coplerle beraber ahir gibi bırakıp gidiyorsunuz.

    • Cevapla
    • Begen (8)
    • Begenme (2)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”