720.000 TL ödüllü yarışma için geri sayım başladı!

- Güncelleme Tarihi:

 720.000 TL ödüllü yarışma için geri sayım başladı!
14. Uluslararası Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Toplam 720.000 TL ödülün dağıtılacağı yarışmaya başvurular 31 Ağustos Cumartesi günü sona eriyor. Siz de bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvurunuzu yapın.

Toprağın, suyun, tarımın ve ormanın önemi konusunda bireysel ve toplumsal duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan "Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması” bu yıl uluslararası boyuta taşınarak 14. Uluslararası Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması (UTOİFY) adıyla yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Genel, Çiftçi, Öğrenci, Tema, Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları ile DenizBank Çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirilecek yarışmanın 2024 yılı "Tema Kategorisi'nin konusu "Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı" olarak belirlenmiştir.

Yarışmacılar; tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, üretici, çiftçi, çoban, köylü ve köy yaşamına dair faaliyetleri konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabileceklerdir.

Toplam 720.000 TL ödül havuzunun bulunduğu bu prestijli yarışmaya katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 31 Ağustos Cumartesi günü olarak belirlendi.

Başvuru süreci ve ödüller

Bu yıl 14.'sü düzenlenen yarışma, tarım orman ve insan temaları etrafında en iyi fotoğrafları ödüllendiriyor.

Yarışma hem amatör hem de profesyonel fotoğrafçılara açık. Kazananlar 720.000 TL'lik toplam ödül ile onurlandırılacak.

Yarışma fotoğraf sanatının toplum üzerindeki etkisini artırmayı ve bu alanlardaki farkındalığı artırmayı hedefliyor.

Son başvuru tarihi: 31 Ağustos

Yarışmaya katılmak isteyenlerin 31 Ağustos Cumartesi gününe kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor.

Başvurular için detaylı bilgi ve başvuru formuna tarimormaninsan.com adresinden ulaşılabilir.

Bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvurunuzu yapın!

(Berna Ata)

Kaynak: Haber Merkezi

  • #Konya #Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü #Fotoğraf Yarışması #720.000 TL ödüllü yarışma

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”