Günü ve tarihi netleşti: Aybüke Pusat Teşkilat dizisinden kaçıncı bölümde ayrılıyor?

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü
 Günü ve tarihi netleşti: Aybüke Pusat Teşkilat dizisinden kaçıncı bölümde ayrılıyor?
TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat Aybüke Pusat’ın boykot çağrısı sonrası diziden çıkarılmasıyla son günlerde konuşuluyor. Dizideki sahnelerinin akıbeti ve veda sahnesi merak edilen Neslihan karakterini canlandıran Aybüke Pusat Teşkilat dizisinden kaçıncı bölümde ayrılacağı netleşti.

Beşinci sezonunda da izleyiciyi ekran başına kilitleyen Teşkilat dizisi, başrol oyuncusu Aybüke Pusat'ın ayrılık haberi sonrası hikayenin nasıl şekilleneceğini yakından takip ediyor. Pusat'ın ayrılacağı bölüm ise belli oldu. 

AYBÜKE PUSAT TEŞKİLAT DİZİSİNDEN KAÇINCI BÖLÜMDE AYRILIYOR?
Aybüke Pusat'ın Teşkilat dizisinden ayrılığı 2 Nisan tarihli ekonomik boykot çağrısına destek vermesi sonrası gerçekleşti. İki sezon boyunca Neslihan karakteriyle izleyici karşısına geçen Pusat, TRT yönetiminin "kurum ilkelerine aykırı davranış" gerekçesiyle dizinin kadrosundan çıkarıldı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Pusat son olarak 139. bölümde izleyici karşısına çıkarak Neslihan karakteriyle diziye veda edecek. Önümüzdeki hafta yani 13 Nisan Pazar gününe denk gelen 139. bölüm ünlü oyuncunun diziyle son bölümü olacak. 

TEŞKİLAT NESLİHAN DİZİDEN NASIL AYRILACAK, KAÇINCI BÖLÜMDE?
Teşkilat Neslihan karakteri diziden nasıl ayrılacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak dramatik bir vedanın yaşanacağı bekleniyor. TRT'nin Aybüke Pusat ile yollarını ayırma kararının ardından 139. bölümde karakterin hikayesinin son bulacağı kesinleşti. Yapım şirketinin elindeki iki stok bölümü ve Neslihan karakterinin kalan sahneleri tamamlanarak oyuncu diziye veda edecek. 

AYBÜKE PUSAT NEDEN TEŞKİLAT DİZİSİNDEN AYRILIYOR?
Ünlü oyuncu diziden 2 Nisan 2025'te CHP'nin ekonomik boykot çağrısına destek verdiği için diziden ayrılıyor. TRT yönetimi, Pusat'la paylaşımlarını "kurum ilkelerine aykırı" bulduğu gerekçesiyle yollarını ayırdı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER