YKS tercihleri açıklandı: Konya’da okuyacaklara sürpriz var!

- Güncelleme Tarihi:

 YKS tercihleri açıklandı: Konya’da okuyacaklara sürpriz var!
Milyonlarca üniversiteli adayının merakla beklediği haber geldi. ÖSYM, 2023-Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Öğrenciler sınav sonuçlarını ÖSYM’nin sitesinden öğrendiler.

Milyonlarca üniversiteli adayının merakla beklediği  ÖSYM, 2023-Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçları açıklandı.

Selçuk Üniversitesi – Study in Turkey

Başkan Pekyatırmacı müjdeyi verdi

Tercihlerini yapan milyonlarca genç sonuçların açıklanmasının ardından gidecekleri üniversitenin açılmasını dört gözle bekliyorlar. Üniversitede Konya'yı tercih eden öğrencilere, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı sosyal medya hesabından müjdeyi verdi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Sosyal medya hesabından açıkladı

Konya'ya okumaya gelecek tüm öğrenciler gidecekleri üniversite ve Konya hakkında bilgi toplamaya başladı. Konya'da okuyacak öğrencilere Başkan Pekyatırmacı, öğrencilerin Konya'ya uyum sağlaması ve sürprizi duyurmak için sosyal medya hesabından Selçuklu Gençlik Merkezi'nin sosyal medya hesabını paylaştı.

Üniversite Adaylarının İlk Sıradaki Tercihi: KTO Karatay Üniversitesi - KTO  Karatay Üniversitesi

Başkan Pekyatırmacı'nın paylaşımı

Başkan Pekyatırmacı sosyal medya hesabından, "YKS sonuçlarının tüm öğrenci kardeşlerime hayırlı olmasını temenni ediyorum. Konyamızı tercih eden gençlerimizi heyecanla bekliyoruz. Sürprizler için gözünüz, kulağınız bizde olsun'' ifadelerine yer verdi.

(Mustafa İlker Şen)

 

  • #Konya #Konya KTO #Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi #YKS #Konya Selçuklu Üniversitesi #Konya Üniversitesi #YKS Tercih

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • M
    Mehmet
    1 yıl önce

    Neymiş sürprizin neden söylemiyorsun aylık 5000 maaşımı bağlayacak:)

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • CD
    Cano damonun
    1 yıl önce

    Kötü düşünceler yok et artik canoyu dinle ben artik yıkım degul dua et çözüm süreci bil danö sen canonu dinle kafa olgunlaş anla her şey Rabbım erteleme yolda Rabbım vazgecme Amin Rabbım çok istedin dano

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER