Konya’da 100 dükkana hitap edecek! 3 mahallede çalışmalar başladı

 Konya’da 100 dükkana hitap edecek! 3 mahallede çalışmalar başladı
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Fevzi Çakmak, Lalebahçe, Alparslan ve Hocacihan mahallelerinde ihtiyaç duyulan su ve kanalizasyon yatırımlarına devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şehrin ihtiyaç duyduğu alt ve üstyapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalarını sürdürüyor. 

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 100 dükkâna hitap edecek 400 milimetre çapında betonarme boru ile kanalizasyon yapım çalışmalarına devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Hocacihan Mahallesi'nde de 90 milimetre çapında polietilen boru ile içme suyu şebeke hattı yapım çalışmalarında önemli bir mesafe aldı. 

Alparslan Mahallesi'nde 400 milimetre çapında betonarme boru ile yeni kanalizasyon şebeke hattı yapımı ise sürüyor. Buranın tamamlanmasıyla birlikte atık suların çevreye olan olumsuz etkileri bertaraf edilmiş ve vatandaşların daha sağlıklı bir çevreye kavuşması sağlanmış olacak. 

Lalebahçe Mahallesi'nde ise 200 ve 400 milimetre çaplarında betonarme boru ile kanalizasyon şebeke hattı ıslah yapım işini en kısa zamanda tamamlamayı planlayan Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, tüm bu çalışmaları, şehrin altyapı sorunlarını çözmek ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam ortamına kavuşmalarını sağlamak amacıyla titizlikle yürütüyor.

(Selman Kaya)

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • M
    misafir
    3 gün önce

    havzan da tatlısu çeşmeleri 1 haftadır neden kesik.

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER