Justice For All Başkanı Abdul Malik Mucahid ANMEG’de

- Güncelleme Tarihi:

 Justice For All Başkanı Abdul Malik Mucahid ANMEG’de
Justice For All (Herkes için Adalet) Başkanı Abdul Malik Mucahid Anadolu Medya Grup Vakfı’nı (ANMEG) ziyaret etti.

Hindistan'daki müslümanların son durumunu aktarmak için Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun düzenlediği 1 Konu 1 Konuk programı için Konya'ya gelen Justice For All (Herkes için Adalet) Başkanı Abdul Malik Mücahid, ANMEG'i ziyaret etti.

Mücahid'i ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, ANMEG Yönetim Kurulu Üyelerinden İlker Özkan ve Yaşar Toy karşıladı.

Abdul Malik Mücahid Hindistan'da aşırı milliyetçi Hind Halk Partisi'nin müslümanlara yaptığı baskıyı aktarmak üzere 21.00'da Yaşar Toy ile Gündem Özel programına katılacak.

Abdul Malik Mucahid kimdir?

Abdul Malik Mücahid, Washington DC, New York ve Chicago'da ofisleri bulunan, Amerika merkezli Müslümanların insan hakları örgütü olan Herkes İçin Adalet anlamına gelen Justice For All'ın Başkanıdır. ABD'deki Bosna Görev Gücü'nün ulusal koordinatörü olarak, tecavüzün savaş suçu olarak ilan edilmesi çabalarına başarıyla öncülük etti.

 

Aynı zamanda Müslüman ailelere eğitim materyali sağlayan 34 yıllık Müslüman kuruluşu Sound Vision'a da liderlik ediyor. Amerika'da Müslümanların 7/24 yayın yaptığı tek televizyon kanalı olan Muslim Network TV'nin baş yapımcısıdır.

 

İmam Mücahid düşünce kuruluşlarının aktif bir katılımcısıdır ve New York Dış İlişkiler Konseyi'nin Bağımsız Görev Güçleri'nde ve Chicago'daki Küresel İlişkiler Konseyi'nde görev yapmıştır.

 

Sekiz kez ‘Dünyanın En Etkili 500 Müslümanından Biri' olarak seçilmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • K
    Kemal
    2 gün önce

    Amerika merkezli oluşumlar hep sıkıntılı olmuştur, çoğunlukla aparat olarak kullanilir

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER