Son veriler güncellendi! Konya’da yağmur ve dolu alacak ilçeler belli oldu

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Son veriler güncellendi! Konya’da yağmur ve dolu alacak ilçeler belli oldu
Konya için hava durumu tahmini güncellendi. Yarın için dolu ve yağış alacak ilçeler açıklandı.

Konya ve ilçeleri için hava tahmini raporları güncelledi. Buna göre Konya'da gök gürültülü sağanak yağış ve dolu bekleniyor.

Konya'ya hafta sonu yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Konya'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Cumartesi ve Pazar günleri de yoğun yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağmur ve dolu!

Meteoroloji yorumcusu Kuttusi Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konya'nın bazı ilçelerinde kuvvetli yağmur ve dolu riski olduğuna değindi.

İlçeleri tek tek sıraladı

Akşam verilerini sosyal medya hesabından paylaşan Kuttusi Demir, "yarın için kuvvetli yağış ve dolu riski bulunan konumlar  belli oldu.  1. Sırada yağış potansiyeli yüksel olan ilçeler şöyle; Çeltik, Yunak, Tuzlukçu, Akşehir, Selçuklu, Ilgın, Doğanhisar, Derbent, Kadınhanı, Sarayönü. ( kısa sürede kuvvetli yağmur ve dolu) 2. Sırada yağış potansiyeli yüksel olan ilçeler ise şöyle; Kulu, Cihanbeyli, Altınekin, Meram, Beyşehir ve Hüyük. ( Daha düşük risk ile kısa sürede kuvvetli yağmur ve dolu)  Diğer konumlar da ise ciddi bir beklenti yok'' ifadelerine yer verdi.

Sel ve su baskınlarına dikkat!

Yetkililer, sağanak yağışlar nedeniyle sel, su baskını ve taşkın gibi olumsuzlukların yaşanabileceğine dikkat çekti. Vatandaşların bu tür durumlara karşı tedbirli olmaları ve gerekli önlemleri almaları istendi.

 

  • #Konya #Konya hava durumu #Hava durumu

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER