E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’nın bu ilçesinde geçici süreliğine kapanıyor! Vatandaşlar başka ilçeye müracaat edecek

İnternet Editörü
22 Mayıs 2024 Çarşamba 12:41
Konya’nın Seydişehir ilçesinde İlçe Nüfus Müdürlüğü yeni yerine taşınıyor. İlçe Nüfus Müdürlüğü geçici süreliğine belli tarihler arasında kapalı olacak.

Seydişehir İlçe Nüfus Müdürlüğü, modern bir hizmet anlayışıyla vatandaşlarına daha iyi hizmet sunmak için yeni bir adım atıyor. Seydişehir İlçe Nüfus Müdürlüğü, Bakanlık tarafından ülke genelinde uygulanan konsept nüfus müdürlüğü projesi kapsamında, yeni hükümet konaklarına taşınacak.

Vatandaşlar başka ilçeye müracaat edecekler

Seydişehir İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün yeni yerine taşınması nedeniyle, 27-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında hizmet verilemeyecek. Bu süre zarfında, vatandaşlar iş ve işlemleri için Ahırlı, Yalıhüyük ve Beyşehir İlçe Nüfus Müdürlükleri'ne başvurmaları gerekecek.

Hizmet Geçici Olarak Duracak

Seydişehir İlçe Nüfus Müdürlüğü, "vatandaşlarımızın daha ferah ve modern bir ortamda hizmet almalarını sağlamak amacıyla, Bakanlığımızın ülke genelinde uygulamaya koyduğu konsept nüfus müdürlüğü projesi kapsamında. Seydişehir İlçe Nüfus Müdürlüğü yeni Hükümet Konağına, taşınacağından, yeni yerinde kurulum ve kablolama çalışmaları yapılacağından, 27-31 Mayıs 2024 tarihle arasında Seydişehir Nüfus Müdürlüğü tarafından hizmet verilemeyecektir. Belirtilen tarihler arasında vatandaşlarımızın, iş ve işlemleri için Ahırlı, Yalıhüyük ve Beyşehir İlçe Nüfus Müdürlüklerine müracaat etmesi gerekmektedir.” İfadelerine yer verdi.

DİĞER HABERLER