PUBG’den Oyuna Geri Başlatan Özellik Geldi! Yıllar Sonra Bir İlki Başardılar!

PUBG Mobile oyunu için yeni güncelleme yayınlandı. Artık oyunu çok daha kaliteli, akıcı ve keskin görsellerle oynayabileceksiniz.

Mobil oyun dünyasının vazgeçilmezlerinden biri olan PUBG Mobile, 2018 yılından bu yana adeta bir fenomen haline geldi. Ancak her başarılı yapım gibi PUBG Mobile da zaman içinde kullanıcıların beklentileri ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda kendini yenilemek zorunda. Oyuncuların en çok dile getirdiği eleştirilerden biri, oyunun akıllı telefon ekranlarının gelişimine ayak uyduramamasıydı. Neyse ki bu eleştiriye bir son verilecek gibi görünüyor: PUBG Mobile için 120 FPS ekran modu kapıda!

pubg 120 fps

120 FPS ile Oynanabilecek

PUBG Mobile, v3.2 güncellemesi ile birlikte oyuna 120 FPS ekran modunu getiriyor. Bu güncelleme, özellikle son dönemlerde piyasaya sürülen yüksek ekran yenileme hızına sahip akıllı telefonlar için bir akıcı oyun deneyimi açısından çok önemli. Daha önce oyunda desteklenen en yüksek kare hızı 90 FPS iken, bu güncelleme ile birlikte bu sınır artırılıyor.

Geliştirici Krafton, bu önemli güncellemeyi beta test süreci ile bazı oyunculara sunmuş durumda. Bu sürecin, herhangi bir sorun tespit edilmemesi durumunda oyunun yeni yamasının vakit kaybetmeden yayınlanacağı anlamına geldiğini söyleyebiliriz. Ancak henüz yeni yamanın ne zaman kullanıma sunulacağına dair net bir bilgi yok.

pubg 120 fps,

Hangi Cihazlar Desteklenecek?

120 FPS ekran modunun, özellikle yüksek ekran yenileme hızlarına sahip cihazlarda kullanıcılarına daha akıcı bir oyun deneyimi sunması bekleniyor. Ancak bu özelliğin hangi cihazlara ve ne zaman geleceği konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Android ve iOS platformlarına farklı zamanlarda sunulabileceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #pubg #pubg 120 fps

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER