Meram Şükrü Doruk Kız AİHL Proje Okulu Konya’nın gururu oldu

 Meram Şükrü Doruk Kız AİHL Proje Okulu Konya’nın gururu oldu
Meram Şükrü Doruk Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Ankara’da açılan Teknofest sergisine Konya’dan davet edilen tek, Türkiye’den davet edilen 3 AİHL’den biri oldu.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan okul müdürü Hüseyin Kadir BALCI; "Şükrü Doruk Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak 30 Ağustos Çarşamba günü Ankara'da açılan ve üç gün sürecek olan Teknofest sergisinde bu alanda Türkiye'deki en başarılı üç proje AİHL'den biri olarak Milli Eğitim Bakanlığı Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından davet edilerek stantdaki yerimizi aldık elhamdülillah'' ifadelerini kullandı.

130 Ağustos 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali'nin  ilk gününde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün standındaki projeler büyük ilgi gördü. Başarılı Örnekler Sergisi, HİSAR (İmam Hatip, inovasyon, STEM, Atölye, Robotik), ERDEM (Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli), Teknofest finaline kalan özgün proje, etkinlik ve çalışmalarından seçkin örnekler; sergi, etkinlik ve deneyim alanlarında ziyaretçilerin ilgi odağı olduğunu'' belirten Balcı, "Müdürlüğünü yaptığım Konya/Meram Şükrü Doruk Kız Aihl Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulumuz ise su altı aracı ile sergi alanında ziyaretçilerden büyük ilgi gördü ve sunumlarıyla herkesin ilgi odağı haline geldi. Genel Müdürlüğümüzün proje ve çalışmalarının tanıtıldığı etkinlikler, Ar-Ge ve Projeler Daire Başkanımız Uğur Tecir beyin koordinasyonunda yürütülmekte olup TEKNOFEST Ankara Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 3 Eylül'e kadar ziyaretçilere açık olacak. Okulumuzun başarıyla temsil edilmesinde büyük emeği ve gayretleri olan  Bilişim teknolojileri öğretmenimiz Muzaffer Çağlayan beyi ve öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ''dedi

(Sibel Karaca)

 

  • #TEKNOFEST

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER