ULAŞIM DUYURUSU | Konya’da otobüs güzergahı değişti! Bu tarihten itibaren uygulanacak

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 ULAŞIM DUYURUSU | Konya’da otobüs güzergahı değişti! Bu tarihten itibaren uygulanacak

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi tarafından ulaşım duyusu geldi. İşte detaylar..

Konya'da iki otobüs hattının güzergahı değişti 

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi Konya'daki iki otobüs hattının güzergah değişikliğini duyurdu. 

Güzergâhın uygulanacağı tarih belli oldu

Konya'da 17 numaralı ve 20 numaralı otobüs hattının güzergahı değişti.

28 haziran Cuma gününden itibaren uygulanacak olan güzergah değişiklikleri;

17 numaralı; Tırılırmak - Kaş Hattı güzergâhı Ahmet Özcan Caddesi'ne müteakip Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi'nden devam edecek şekilde yeniden düzenlendi.

20 numaralı; Uzunharmanlar Hattı güzergâhı; Gazze Caddesi'ne müteakip Kovanağzı Caddesi - Çığır Sokak - Mehmet Aytaç Caddeleri ile İsmail Ketenci Caddesi'ne müteakip Karaman Yolu - Furgan Dede Caddeleri ilave edilerek yeniden düzenlendi. 

AKOM Paylaşımında;

''17 Numaralı Otobüs Hattı Güzergah Değişikliği.. 28 Haziran Cuma gününden itibaren 17 numaralı Tırılırmak - Kaş Hattı güzergâhı Ahmet Özcan Caddesi'ne müteakip Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi'nden devam edecek şekilde yeniden düzenlenmiştir.''

Resim

20 Numaralı Otobüs Hattı Güzergah Değişikliği ...28 Haziran Cuma gününden itibaren 20 numaralı Uzunharmanlar Hattı güzergâhı; Gazze Caddesi'ne müteakip Kovanağzı Caddesi - Çığır Sokak - Mehmet Aytaç Caddeleri ile İsmail Ketenci Caddesi'ne müteakip Karaman Yolu - Furgan Dede Caddeleri ilave edilerek yeniden düzenlenmiştir.'' İfadeleri kullanıldı.

Resim

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • H
    Hasan
    94 gün önce

    33 numaralı otobüsün tıp fakültesi hastanesi geçme durumu ne oldu.

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • AT
    Ahmet Türkoğlu
    90 gün önce

    Kaşınhanı.carıklar hattına gelen otobüsü de inşallah çok yakın bir zamanda içeri çumra çumra olarak değiştiğini burada okuruz ve görürüz.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER