Konya’daki gross market gönüllere girdi! Filistin’den teşekkür geldi

 Konya’daki gross market gönüllere girdi! Filistin’den teşekkür geldi

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı toplantısı Konya'da gerçekleştirildi. Karatay Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Filistin'den de katılım oldu. 

Konya'ya teşekkür!

2 gün süren toplantılara katılan isimler arasında Filistinli belediye başkanları da vardı. Gazze'de yaşanan zulüm gündemden hiç düşürülmedi. KONTV Haber'e konuşan Filistinli Belediye Başkanları boykotun yerinde bir protesto olduğunu ve buna devam edilmesini istedi.

Konya'daki marketi duymuşlar!

Konya merkezli Nar Gross Alışveriş Merkezleri 2 şubesinde de İsrail ve destekçilerine ait ürünleri kaldırmış, boykot ürünlerinin satışını durdurmuştu. Konyalı firmanın attığı bu adım Filistin'e kadar uzanmış. Başkanlar Nar Gross Market'e KONTV aracılığı ilme teşekkür etti. 

Saldırılar durmuyor!

Dünyanın neresinden gelirse gelsin hiçbir uyarının İsrail'i yavaşlatmadığını kaydeden başkanlar Gazze gibi Batı Şeria'nın da zulüm altında olduğunu, birçok şehrin yıkıldığını bazı şehirlerin de kapatıldığını söyledi. Saldırılarda ölenlerin sayısının her geçen gün katlanarak arttığını ifade eden Filistinli başkanlar Türkiye'nin desteğe devam etmesini istedi.

(Mustafa İlker Şen)

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • CK
    Celalettin KOYUNCU
    2 gün önce

    Helal olsun . Koca yürekli insan

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER