Konya’da korkunç kaza! Sokak köpeklerinden kaçan 28 hayvan telef oldu

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da korkunç kaza! Sokak köpeklerinden kaçan 28 hayvan telef oldu
Konya’da korkunç kaza meydana geldi. Sokak köpeklerinden kaçmaya çalışan koyunlar yola çıktı. 28 hayvan telef oldu. İşte detaylar..

Konya'da sabah saatlerinde koyun sürüsüne saldıran köpekler feci bir kazaya neden oldu. Kaza, Konya'nın Karatay ilçesi Adana Çevreyolu caddesi üzerinde meydana geldi. 

İddialara göre çoban Musir Bal her sabah olduğu gibi yine bu sabahta hayvanlarını ağıldan çıkararak otlatmaya götürdü. İşte o feci olay o esnada yaşandı. 

Başıboş sokak köpekleri saldırdı!

Edinilen bilgiye göre otlayan koyun sürüsüne başıboş sokak köpekleri saldırdı. Saldırı sonrası korkan hayvanlar kaçmaya başladı. Çoban Musir Bal arkalarından koştu ancak yetişemedi. Caddeye fırlayan koyunlara seyir halindeki iki otomobil çarptı.

Yavruları karnından fırladı

Yaklaşık 30'a yakın hayvan feci kazada telef oldu. İçlerinde hamile olan koyunlarda vardı ve yavruları karınlarından fırlayarak yola savruldu.

Çoban yetkililere seslendi

Yaşananları KONTV habere anlatan Musir Bal, başıboş sokak köpekleri sorununun çözülmesi ve zararının giderilmesi için yetkililere seslendi.

Kaza'da hasar gören araçlarda çekici yardımı ile kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Mustafa İlker Şen)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • MY
    M y
    55 gün önce

    Geçmiş olsun kardeşim

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER