Konya’da düğün konvoylarını bitirecek çalışma! 1 buçuk milyon TL ceza

Samet Kuyrukcu
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da düğün konvoylarını bitirecek çalışma! 1 buçuk milyon TL ceza

Sadece Konya değil ülke trafiğinin en büyük sorunlarından biri olan düğün konvoyları sürücüleri canından bezdiriyor.

Özellikle hafta sonlarında konvoylar nedeniyle ulaşımda büyük sorunlar yaşanıyor.

Konya polisi konvoyları takipte!

Konya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yaz mevsiminde denetimleri sıklaştırdı. Özellikle düğün konvoyları radara alındı. Son 1 aylık süreçte 813 araç ve sürücüsüne 1 milyon 591 bin 792 TL'lik idari para cezası uygulandı.

Denetim devam edecek!

Konya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 7 gün 24 saat boyunca denetimlere hız kesmeden devam edecek. Taşıt yolunda trafiği güçleştirecek şekilde hareketlerde bulunan, taşıt yolunu trafiğe kapatan,  abart egzoz kullanan araçlar ile yüksek sesle müzik dinleyerek huzuru bozan sürücüler talkipte olacak.

Konya'da düğün konvoyuna 8 bin Türk Lirası ceza kesildiKonya'da düğün konvoyuna 8 bin Türk Lirası ceza kesildi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER