DOLAR
38,80
EURO
43,15
STERLİN
51,34
GRAM
4.091,87
ÇEYREK
6.724,35
YARIM ALTIN
13.439,69
CUMHURİYET ALTINI
26.754,47

Başkan Kılca Anneler Günü’nde çocuklar ve ailelerle buluştu

- Güncelleme Tarihi:

 Başkan Kılca Anneler Günü’nde çocuklar ve ailelerle buluştu
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kent Konseyi Çocuk Meclisi ile HEMPA Çocuk Derneği iş birliğiyle Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar ve ailelerle bir araya geldi. Renkli görüntülere sahne olan program, annelere ve çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Şefkat Evleri'nde gerçekleşen etkinlikte çocuklar için pek çok eğlenceli ve eğitici faaliyet düzenlendi. Boyama atölyeleri, yüz boyama, ip atlama gibi aktivitelerle çocuklar keyifli vakit geçirdi.

BAŞKAN KILCA ÇOCUKLARLA BİR ARADAYDI

Etkinlik boyunca çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Hasan Kılca, onlarla oyunlar oynayıp sohbet etti, duygu ve düşüncelerini dinledi. Çocukların mutluluğuna ortak olan Başkan Kılca, sosyal belediyeciliğe verdikleri önemi vurgulayarak şöyle konuştu: "Belediyecilik sadece fiziki yatırımlardan ibaret değil; sosyal belediyecilik anlayışıyla da önemli çalışmalar yapıyoruz. Bugün burada, çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizim için çok değerli. Şefkat Evleri'nde yaklaşık 150 ailemizi çocuklarıyla birlikte ağırlıyoruz. Bu etkinlikle çocuklarımız hem eğlendi hem de öğrenerek kaliteli zaman geçirdi. Aileleriyle de güzel vakit geçirdiler. Karatay Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Sosyal belediyecilik anlamında üzerimize düşeni yapmayı sürdüreceğiz.”

ÇOCUK MECLİSİ VE HEMPA'YA TEŞEKKÜR

Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Kılca, "Bu anlamlı buluşmanın mimarı olan Karatay Kent Konseyi Çocuk Meclisimizdeki minik çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Onların katkısıyla annelerimize de güzel bir hediye sunmuş olduk. Aynı zamanda HEMPA Derneği'ne de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Reklam

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER