DOLAR
38,79
EURO
43,07
STERLİN
51,16
GRAM
4.066,76
ÇEYREK
6.682,92
YARIM ALTIN
13.356,83
CUMHURİYET ALTINI
26.589,51

Konya’nın 3 ilçesinde yağmur duası yapıldı!

 Konya’nın 3 ilçesinde yağmur duası yapıldı!
Konya’nın Beyşehir, Derbent ve Karapınar ilçelerinde yağış beklentisi içerisinde olan çiftçiler yağmur duasında buluştu.

Beyşehir'in Bayındır Mahallesinde gerçekleştirilen yağmur ve şükür duası programı mahalle sakinleri ile çiftçileri bir araya getirdi. Bayındır Hoca Şeyh Muhittin Camiinde kılınan namazın ardından köy meydanında düzenlenen programda eller semaya açılırken yağan yağmurlar için şükür, yağış beklentisinde olan çiftçiler için ise rahmetin devamı amacıyla hep birlikte dua edildi.

Derbent'te yağmur duası

Derbent ilçesine bağlı Değiş Mahallesinde ise çiftçiler rahmet için bir araya gelerek, toplu yağmur duası yaptı. Programlara, protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Karapınar'da yağmur duası

Karapınar ilçesinde yaşanan kuraklık nedeniyle vatandaşlar yağmur duası için bir araya geldi. Yağmur duası programı ilçeye bağlı Üzecek mevkiinde gerçekleştirildi. Programda, Kur'an-ı Kerim okundu. Yağmur duası öncesi iki rekat namaz kılındı. Namaz kılınmasının ardından yağmur duası için eller semaya açıldı ve dua edildi.

Kaynak: İHA

Reklam

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER