E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Feyza Altun kimdir? Feyza Altun kaç yaşında, nereli? Feyza Altun eşi kim?

19 Ağustos 2023 Cumartesi 16:50
Paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Feyza Altun, vatandaşların merak konusu oldu. Peki Feyza Altun kim? kaç yaşında ve nereli? İşte Feyza Altun hakkında merak edilenler...

Feyza Altun, magazin gündemlerinde sıkça yer alan ve sosyal medyada yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekerek merak konusu olmayı başardı. İşte Feyza Altun hakkında merak edilen Feyza Altun kimdir, Feyza Altun kaç yaşında ve nereli gibi konuların detayları…

FEYZA  ALTUN KİMDİR?

Doğum tarihi: 1987

Kaç yaşında: 35 yaşında

Nereli: Üsküdar, İstanbul

1987 doğumlu Feyza Altun, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelmiştir. Hukuk eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır. Feyza Altun, kendisini "Avukat, Feminist Aktivist, Filantrop, Yazar" olarak nitelendirmektedir.

Aktivist avukat Feyza Altun, Tarafsız Çalışan Anneler Platformu'nun kurucusu olarak bilinmektedir. Aynı zamanda "Kadının Fenni" adlı kitabıyla da tanınmıştır.

Son dönemde Fox TV'de yayınlanmaya başlayan "Ne Seninle Ne Sensiz" adlı programda danışman avukat olarak görev yapmaktadır. Özellikle geçtiğimiz yıllarda, 7 aylık bebeğiyle bir duruşmaya katılması medyada ve sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştır.

Feyza Altun, muhalif kimliğiyle de tanınmaktadır ve birçok kadın ve çocuk istismarı davasında avukatlık görevini üstlenmiştir.

Feyza Altun Eşi Kimdir?

Feyza Altun eşi İlker Sungurlar'dır. Feyza Altun daha önce İlker Meriç ile evlenmiştir ve bu evlilikten 1 erkek çocuğu bulunmaktadır.

DİĞER HABERLER