DOLAR
38,14
EURO
42,99
STERLİN
50,50
GRAM
3.995,36
ÇEYREK
6.605,41
YARIM ALTIN
13.138,82
TEK LİRA
26.127,62

Meram’ın okçuları hedefi yine tam on ikiden vurdu

 Meram’ın okçuları hedefi yine tam on ikiden vurdu
Meramlı okçular, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası Seçmelerinde adeta şov yaptılar. Meram Belediyesporlu sporcular, bireysel ve takım kategorilerinde önemli dereceler elde ederek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.
Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından Konya'da düzenlenen Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası Seçmelerine Meram Belediyespor formasıyla katılan sporcular bireysel ve takım kategorilerinde önemli dereceler elde ederek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Antalya, Isparta ve Konya bölgesinden 450 okçunun katıldığı şampiyonada derece elde eden Meram Belediyesporlu isimler, Türkiye Şampiyonası'nda Konya'yı temsil edecekler. 
 
 
Şampiyonada sıralamaya giren Meram Belediyesporlu isimler şu şekilde, 
 
Büyük Kadınlar ; 1. Ravza Gül Söner - 3. Shakhlokhan Khodzha Akhunova
 
Genç Erkekler ; 1. Oiatillo Khodzha Akhunov - 2. Muzaffer Gülkara
 
Genç Kızlar ; 2. Ayşe Hümeyra Koç - 3. Ayşenur Taş
 
Yıldız Erkekler ; 3. Salih Ekmekçibaşı
 
Minik Erkekler (12-13 yaş); 3. Muhammet Eren Tekbaş
 
Minik Kızlar (12-13 yaş) ; 1. Fatıma Reyyan Danacı
 
Minik Erkekler (10-11 yaş) ; 4. Mustafa Özkafa
 
Minik Kızlar (10-11 yaş) ; 1. Zeynep İnci Öz - 2. Nazlı Hilal Kavak
 
Minik Erkekler (8-9 yaş) ; 2. Abdullah Eymen Arslan
 
Meram Belediyespor takım atışları kategorisinde de büyük başarı elde etti; 
 
Genç Kız Takımı ; 1. Ayşe Hümeyra Koç, Ayşenur Taş, Asya Kaya, Ebrar Çetintaş
 
Genç Erkek Takımı ; 1. Oiatillo Khodzha Akhunov, Muzaffer Gülkara, Mehmet Ali Konukcu, Abdülkadir Yatırtmacı
 
Yetişkin Kadın Takımı ; 1. Ravza Gül Söner, Shakhlokhan Khodzha Akhunova, Sema Kaplan, Belkıs Şeyma Yıldırım
 
Yıldız Erkek Takımı ; 2. Salih Ekmekçibaşı, Mustafa Kerem Ayrancı, Eren Ak, Abdullah Şeker
 
 
Minikler ve Yıldızlar kategorisinde dereceye giren sporcular Mayıs ayında Samsun'da, Gençler ve Büyükler kategorisinde dereceye giren sporcularda Haziran ayında Konya'da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası'nda şehrimizi temsil edecekler.  
 
BAŞKAN KAVUŞ; "GENÇLERİMİZ HEDEFİ BİR KEZ DAHA TAM ON İKİDEN VURDU” 
 
Bu önemli başarıların, ilçe gençliğinin geleneksel Türk okçuluğuna olan ilgisini ve disiplinli çalışmalarını ortaya koyduğunu belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm bunların ilçeyi ve kendilerini bir kez daha gururlandırdığını ifade etti. Kavuş, ayrıca şu görüşlere yer verdi;  "Ata sporumuz okçuluğun yaşatılması ve genç kuşaklara aktarılması adına gösterilen bu büyük başarı hepimizi gururlandırdı. Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan tüm sporcularımızı, ailelerini ve emek veren antrenörlerini gönülden tebrik ediyorum. Meram Belediyesi olarak her zaman geleneksel sporların ve genç yeteneklerin yanındayız. Hedefi 12'den vuran gençlerimizi kutluyor, Türkiye Şampiyonası'nda başarılarının devamını diliyorum.” 
 

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER