E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyaspor’un rakibi Udinese

27 Temmuz 2024 Cumartesi 13:25
Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Konyaspor, buradaki 2. özel maçına çıkıyor. İlk provasını Hırvatistan 1. Lig ekiplerinden Gorica ile gerçekleştiren Anadolu Kartalı, 2. maçta İtalya Serie A ekiplerinden Udinese ile karşı karşıya gelecek

2024-25 sezonu hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Konyaspor, buradaki 2. hazırlık maçına çıkıyor. 22 Temmuz'da Slovenya kampına start veren yeşil-beyazlılar, ilk provasını 24 Temmuz'da Hırvatistan 1. Lig ekiplerinden HNK Gorica ile gerçekleştirmişti. Anadolu Kartalı'nın 2. maçtaki rakibi ise İtalya Serie A ekiplerinden Udisene oldu.

Yeşil-beyazlıların 2. provası ne zaman?

Konyaspor ile Udisene arasında oynanacak karşılaşmanın yeri ve saati belli oldu. İki takım, takvimler 28 Temmuz Pazar gününü gösterdiğinde Slovenya'da bulunan St. Michael Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka Türkiye saatiyle 17.00'de başlayacak.

Anadolu Kartalı'nın en ciddi rakibi

İtalyan futbolunun köklü ekiplerinden olan Udinese, yeşil-beyazlıların hazırlık aşamasındaki en ciddi rakiplerinden birisi olarak görülüyor. 30 yıldır İtalya'nın 1 numaralı ligi olan Serie A'da yer alan siyah-beyazlılar, Avrupa'da adından sıkça bahsettirmeyi başarmış durumda.

(Selman Kaya)

DİĞER HABERLER