E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Kızılcık Şerbeti izleyicileri şok olacak! Birbirinden ünlü isimler kadroya dahil oluyor

02 Ağustos 2024 Cuma 10:03
Kızılcık Şerbeti izleyicilerini şaşırtacak haber geldi. Birbirinden ünlü isimler dikkat çeken rolleriyle kadroya dahil oluyor. İşte detaylar..

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti yeni sezona birbirinden iddialı oyuncularla başlıyor. Şebnem Bozoklu ve Batuhan Yüzgüleç'in ardından Şebnem Dönmez ile Servet Pandur dahil oluyor.

GİRAY'IN ANNESİ GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 23 Ağustos'ta sete çıkacak olan Ketche'nin yönettiği dizinin kadrosuna katılan Şebnem Dönmez, Kaan Taşaner'in oynadığı Giray'ın annesi Heves'i oynayacak. Servet Pandur da Özge Özacar'ın oynadığı Görkem'in babası Resul'un (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın Hacı Asude'ye hayat verecek.

YENİ İSİMLER KADRODA

Başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu, dizide Kıvılcım'ın Meri lakaplı kuzeni Meryem'i oynayacak. Yakışıklı oyuncu Fırat Çelik ise dizide yayınevi sahibi Cemal'e hayat verecek. Son olarak Kızıl Goncalar dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Batuhan Yüzgüleç, Kızılcık Şerbeti'nde Firuz'u oynayacak. Servet Pandur aynı zamanda Firuz'un annesi olarak seyircinin karşısına çıkacak.

 

DİĞER HABERLER